HomeHL-9Σταθερό σημείο για δωρεάν rapid test στην πλατεία Ελευθερίας  

Σταθερό σημείο για δωρεάν rapid test στην πλατεία Ελευθερίας  

Διενεργούνται καθημερινά Δευτέρα- Παρασκευή από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 μετά το μεσημέρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Σε δωρεάν rapid test για την ανίχνευση τουCovid-19, θα μπορούν να υποβάλλονται καθημερινά οι δημότες του Ηρακλείου καθώς τέθηκε σε λειτουργία το πρωί της Δευτέρας 12 Απριλίου, το σημείο στην πλατεία Ελευθερίας όπου ο ΕΟΔΥ θα διενεργεί δωρεάν τα τεστ σε όσους δημότες το επιθυμούν  .

Στο σημείο τοποθετήθηκε από τον Δήμο Ηρακλείου  οικίσκος μετά από συνεννόηση με τον επικεφαλής των Κινητών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥπροκειμένου να υπάρχει άμεση και δωρεάν πρόσβαση σε όλους τους πολίτες .

Τα δωρεάν rapid test,  διενεργούνται καθημερινά Δευτέρα- Παρασκευή από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 μετά το μεσημέρι .

Οι πολίτες για να υποβληθούν στο τεστ, θα πρέπει να γνωρίζουν τον αριθμό του ΑΜΚΑ τους.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός δήλωσε σχετικά : «Σε συνεργασία με τον επικεφαλής των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥκ.Παναγιώτη Μαματζάκη, την ΑντιδημαρχίαΚοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, την 7η ΥΠΕ  και την Περιφέρεια Κρήτης ,προχωρήσαμε  στον ορισμό του σημείου με την τοποθέτηση οικίσκου, όπου οι δημότες θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στην διενέργεια rapidtest. Με τον τρόπο αυτό προσπαθούμε να συμβάλουμε στον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση