HomeHL-9Σε Ηράκλειο και Λασίθι ο υπουργός Περιβάλλοντος Κ. Σκρέκας για τους δασικούς χάρτες

Σε Ηράκλειο και Λασίθι ο υπουργός Περιβάλλοντος Κ. Σκρέκας για τους δασικούς χάρτες

Ολοκληρώνεται η περιοδεία του στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε Ηράκλειο και Λασίθι θα βρεθεί σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας με αφορμή τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει τα λάθη στους δασικούς χάρτες.

Ο υπουργός βρίσκεται στην Κρήτη από την περασμένη Παρασκευή ενώ έχει μέχρι στιγμής συναντήσει φορείς των Χανίων και του Ρεθύμνου. Ο κ. Σκρέκας έχει δεσμευτεί πως η κυβέρνηση αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε διόρθωση των λαθών στους δασικούς χάρτες.

Οι συναντήσεις στο Ηράκλειο

Σήμερα το πρωί ο υπουργός Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας αναμένεται να έχει συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης στο Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα στις 10.30 το πρωί θα συναντηθεί με τους βουλευτές του νομού Ηρακλείου ενώ στη συνέχεια θα μιλήσει με τον περιφερειάρχη Κρήτης, τον αντιπεριφερειάρχη, την συντονίτρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης τους δημάρχους του Ηρακλείου και τον διευθυντή δασών.

Αμέσως μετά θα έχει σύσκεψη με εκπροσώπους των συνεταιριστικών οργανώσεων και αγροτικών συλλόγων.

Στη συνέχεια θα παρευρεθεί σε σύσεκψη με το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο, το δικηγορικό σύλλογο και το τεχνικό επιμελητήριο ενώ αμέσως μετά θα κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος το απόγευμα θα βρεθεί στην περιφερειακή ενότητα Λασιθίου όπου θα ξεκινήσει τις συναντήσεις του στις 4.30 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Λασιθίου με τους βουλευτές του νησιού.

Ακολούθως θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης, τον αντιπεριφερειάρχη, την συντονίστρια Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, τους δημάρχους Λασιθίου και τον διευθυντή Δασών.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Λασιθίου, το Τεχνικό Επιμελητήριο Λασιθίου, Δικηγορικό Σύλλογο και  με Εκπροσώπους Συνεταιριστικών Οργανώσεων & Αγροτικών Συλλόγων ενώ αμέσως μετά θα κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση