HomeHL-LifestyleHarry και Meghan Markle: Το πρόβλημα με την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου

Harry και Meghan Markle: Το πρόβλημα με την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου

Η εγκυμοσύνη της Μέγκαν και η πανδημία δυσκολεύουν τη μετακίνηση του ζευγαριού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρά το τεταμένο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στον Χάρι, τη Μαρκλ και τη βασιλική οικογένεια, λόγω της συνέντευξης του ζευγαριού στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η κηδεία του πολυαγαπημένου τους παππού, πρίγκιπα Φίλιππου είναι μια ευκαιρία εικονικής επανσύνδεσης. Η Βρετανία αποχαιρετά τον Φίλιππο, σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ, που πέθανε χθες σε ηλικία 99 ετών. Οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες σε όλη τη χώρα, ενώ οι Βρετανοί αφήνουν λουλούδια έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ και από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Από το μακρινό Λος Άντζελες, ο πρίγκιπας Χάρι ο οποίος σκοπεύει να ταξιδέψει στο Λονδίνο για την κηδεία και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, αποχαιρέτησαν τον παππού τους με δέκα λέξεις. Ο Harry και η Meghan είχαν έναν χρόνο να δουν τον Φίλιππο (από τον περασμένο Μάρτιο). Έκαναν μάλιστα και μία δήλωση μέσα από το website του Archewell η οποία έλεγε: «Στη μνήμη της Βασιλικής Υψηλότητας – o Δούκας του Εδιμβούργου 1921-202. Σε ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου… θα μας λείψεις πολύ».

Με τους περιορισμούς λόγω πανδημίας και τις αυστηρές οδηγίες για τους ταξιδιώτες λόγω Covid, Χάρι και Μέγκαν θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες για να βρεθούν στην κηδεία, δεδομένου του ότι η Μέγκαν είναι έγκυος στο κοριτσάκι τους. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν το ζευγάρι θα ταξιδέψει και πότε, αν και τα βρετανικά Μέσα αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό ο Χάρι να παρευρεθεί μόνος του στην τελετή. Σύμφωνα με δημοσίεμα του «People» ο Χάρι θα κάνει τα πάντα για να μην χάσει την κηδεία του παππού του, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντήσει σύσσωμη τη βασιλική οικογένεια μετά το πολυσυζητημένο Megxit.

ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση