HomeHL-SportsΑπόλλων ΟΦΗ 0-0

Απόλλων ΟΦΗ 0-0

O OΦΗ έμεινε όρθιος στη Ριζούπολη και με το 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα πήρε έναν πολύτιμο βαθμό που τον φέρνει πιο κοντά στην απευθείας παραμονή. Εξασφαλισμένη με την ισοπαλία και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» που είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νικητής δεν υπήρξε, αλλά δεν υπήρξε και κάποιος που να λυπήθηκε… Στη Ριζούπολη το Σάββατο  Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ δεν ξέφυγαν από το 0-0 για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας 1, σε ένα αποτέλεσμα που και τους δύο τους αφήνει ικανοποιημένους.

Με 30 βαθμούς στην 9η θέση η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν ανησυχεί για την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ οι Ηρακλειώτες έφτασαν τους 24 πόντους στη 12η θέση και ξέφυγαν στο +3 από τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν ανώτερη στο α’ ημίχρονο, αλλά δεν μετουσίωσε την υπεροχή της σε κάποιο γκολ, με τους «ασπρόμαυρους» να ισορροπούν στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν και να πάρουν το διπλό.

Από την πλευρά του, ο διαιτητής Παπαδόπουλος κατάφερε σε έναν ήσυχο αγώνα να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής, αποδεικνύοντας με τις ουκ ολίγες λανθασμένες υποδείξεις του πόσο κακός ρέφερι είναι και, δίχως υπερβολή, ήταν ο χειρότερος του ματς!

Κυρίως οι «κυανόλευκοι» μπορούν να αισθάνονται εκνευρισμένοι με τις υποδείξεις του Μακεδόνα διαιτητή είτε για ανύπαρκτα επιθετικά φάουλ είτε σε φάσεις που τα κόρνερ τα έβλεπε άουτ ή για κίτρινες που δεν έδωσε, αλλά και εις βάρος των Κρητικών έγιναν λάθη, ενώ λάθη έκανε και ο α’ βοηθός Μπούξμπαουμ.

Χουχούμης και Λισγάρας οι καλύτεροι των γηπεδούχων, ενώ στο α’ ημίχρονο θετικός ήταν και ο Σλίβκα, με τον Βάτερμαν να είναι ο κορυφαίος της ομάδας του Νίκου Νιόπλια, ενώ ξεχώρισε και ο Σολίς.

Δεν το έβαλε στο καλό του ημίχρονο ο Απόλλων και τελικά… 0-0

Το πρώτο 45λεπτο βρήκε σαφώς ανώτερο τον Απόλλωνα, που ήταν από την αρχή απειλητικός, αλλά Φερνάντεθ και Λισγάρας δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είχαν στα πρώτα λεπτά.

Γενικά, είχε την υπεροχή η «Ελαφρά Ταξιαρχία», που έμεινε άσφαιρη εντέλει και στο β’ ημίχρονο ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε βελτιωμένος, με τους γηπεδούχους να δίνουν μέτρα στους αντιπάλους τους.

Όχι όμως ότι οι Κρητικοί ενθουσίασαν με την απόδοσή τους, αλλά έφεραν το ματς στα μέτρα τους και αντιλαμβανόμενοι ότι και η ισοπαλία μόνο άσχημη δεν είναι κοίταξαν να μην επιτρέψουν στους «κυανόλευκους» να φανούν περαιτέρω απειλητικοί.

Έπεσε πολύ ο ρυθμός σταδιακά, έλειψαν οι σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες και το 0-0 δεν έμελε εντέλει να αλλάξει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαδόπουλος του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τον Μπούξμπαουμ του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής και τον Καραγκιζόπουλο του Συνδέσμου Ημαθίας. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Ευαγγέλου του Συνδέσμου Αθηνών και βοηθός ο Σπυρόπουλος του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

Κίτρινες9′ Φατιόν, 90’+1 Λισγάρας – 9′ Ντε Γκούζμαν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Χουχούμης (86′ λ. τρ. Ρώσση), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Φατιόν, Σλίβκα, Φερνάντεθ (86′ Μουνιέ), Μπεντινέλι, Κολ (86′ Λαγός), Ιωαννίδης (69′ Nτάουντα).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης (81′ Ουές), Λυμπεράκης, Βούρος, Διαμαντής, Μεγιάδο, Σακόρ, Στάρτζεον, Σολίς (67′ Νοικοκυράκης), Ντε Γκούζμαν (56′ Μπαλογιάννης), Σαρδινέρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση