HomeHL-LifestyleΟ Ντάνιελ Κρεγκ έρχεται στην Ελλάδα για γυρίσματα

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έρχεται στην Ελλάδα για γυρίσματα

Η παραγωγή του Netflix

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη χώρα μας αναμένεται να επισκεφθεί σε λίγο καιρό ο γνωστός σε όλους ως «Τζέιμς Μποντ», Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο διάσημος ηθοποιός θα έρθει στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του πρώτου από τα δύο σίκουελ της ταινίας «Knives Out» («Στα Μαχαίρια»), η οποία θα προβληθεί στο Netflix, έπειτα από μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της παραγωγής πρόκειται να φθάσουν τον Μάιο στο Πόρτο Χέλι, όπου θα γυριστούν όλες οι εξωτερικές σκηνές της ταινίας, ενώ ο γοητευτικός Ντάνιελ Κρεγκ θα έρθει στην Ελλάδα τον Ιούνιο και λέγεται ότι θα επισκεφτεί και τις Σπέτσες. Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου.

Μάλιστα, όλη η ομάδα της ταινίας θα φιλοξενηθεί σε ένα πολύ μεγάλο και γνωστό ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι, του οποίου ο συνεδριακός χώρος θα παραχωρηθεί για να στηθεί εκεί το «στρατηγείο» της παραγωγής.

O Ντάνιελ Κρεγκ στα σίκουελ της ταινίας «Στα Μαχαίρια»

Το Netflix ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ότι αγόρασε τα δικαιώματα των δύο follow up ταινιών, όπου θα συναντηθούν και πάλι ο Ντάνιελ Κρεγκ με τον σκηνοθέτη Ράιαν Τζόνσον.

Τα Variety και Deadline Hollywood έγραψαν πως το Netflix κατέβαλε ποσό ύψους μεταξύ 400 και 450 εκατομμυρίων δολαρίων για τα δικαιώματα των δύο σίκουελ, ένα ποσό που καθιστά τη συγκεκριμένη συμφωνία μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες streaming ταινιών που έχει ποτέ συναφθεί.

Το Netflix απέφυγε να σχολιάσει τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, όμως ανέφερε πως ορισμένα δημοσιεύματα είναι ανακριβή.

Στην ταινία «Στα Μαχαίρια», ένα αστυνομικό μυστήριο του στιλ της Αγκάθα Κρίστι, πρωταγωνίστησε ο Ντάνιελ Κρεγκ υποδυόμενος τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ, στο πλευρό άλλων αστέρων, όπως η Τζέιμι Λι Κέρτις, ο Κρις Έβανς, ο Ντον Τζόνσον και ο Κρίστοφερ Πλάμερ.

Η ταινία είχε προϋπολογισμό 40 εκατομμυρίων δολαρίων και έκανε εισπράξεις 311 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση