HomeHL-LifestyleMasterChef: Η ασυλία και η απόφαση της Μαργαρίτας που εξέπληξε τους κριτές

MasterChef: Η ασυλία και η απόφαση της Μαργαρίτας που εξέπληξε τους κριτές

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προσπάθησε να τη μεταπείσει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μπλε ομάδα του MasterChef προσπαθεί να διαχειριστεί την ήττα ενώ μία εξέλιξη εξέπληξε τους συμπαίκτες της ομάδας. Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη ανακοίνωσε ότι επέλεξε να εξαιρεθεί από την δοκιμασία ασυλίας για να μην το στερήσει από τους υπόλοιπους, μιας και θέλει να βγει υποψήφια προς αποχώρηση ως αρχηγός της ομάδας.

«Αν γίνεται εγώ δεν θα ήθελα να συμμετέχω στη δοκιμασία της ασυλίας. Γιατί θεωρώ ότι τα παιδιά αξίζουν περισσότερο την ασυλία και αύριο θα ήθελα να ψηφιστώ έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν έχει νόημα να το κάνω όλο αυτό. Δεν θέλω να σας προσβάλλω. Αύριο θέλω να ψηφιστώ. Πρέπει να αναλάβω την ευθύνη μου και να μη στερήσω από κάποιο παιδί την ποδιά για αυτό θέλω να είμαι υποψήφια προς αποχώρηση» δήλωσε χαρακτηριστικά. Μάλιστα οι κριτές αλλά και τα μέλη της μπλε ομάδας «τα έχασαν» προς στιγμήν με αυτη την ανακοίνωση.

Αν και τόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όσο κι οι συμπαίκτες της τής ανέφεραν ότι δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο, αφού η δοκιμασία ήταν ομαδική, η Μαργαρίτα έμεινε πιστή στα λόγια της και τελικά δεν μαγείρεψε. Οπότε, από ότι φαίνεται, η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Μαργαρίτα, αφού ζήτησε από τους συμπαίκτες της να ψηφιστεί.

Δείτε το βίντεο:

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση