HomeHL-9Ένα εικονοστάσι στη μνήμη της Όλγας και της κορούλας της

Ένα εικονοστάσι στη μνήμη της Όλγας και της κορούλας της

Επιτακτική ανάγκη να γίνουν καίριες οδικές παρεμβάσεις στο σημείο ώστε να μην κινδυνεύσουν άλλες ανθρώπινες ζωές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δε ξεχνούν την Όλγα Φραγκιαδάκη και την κορούλα της, που σκοτώθηκαν στο σεκταριστικό τροχαίο δυστύχημα τον περασμένο Ιανουάριο όταν το όχημα που οδηγούσε η 37χρονη τότε αστυνομικός και στο οποίο επέβαινε και η 3χρονη κόρη της Στέλλα συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο και οι δύο.

Στη μνήμη τους στήθηκε ένα εικονοστάσι στη διασταύρωση εκείνη, όπου κόπηκε τόσο απότομα το νήμα της ζωής τους. Μέσα σε αυτό υπάρχει η φωτογραφία τους δίπλα στην εικόνα του Αγίου Στυλιανού, «Αγίου των παιδιών».

eikonostasi

Η συγκίνηση που προκαλεί το εικονοστάσι των «δύο Αγγέλων», είναι μεγάλη, θυμίζοντας όμως και την επιτακτική ανάγκη να γίνουν καίριες οδικές παρεμβάσεις στο σημείο ώστε να μην κινδυνεύσουν άλλες ανθρώπινες ζωές.

171227681_898734237634305_5428572777358967521_n

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

«Στο σημείο όπου «πάγωσε ο χρόνος», τη μοιραία εκείνη Πέμπτη της 12ης Ιανουαρίου 2021, όπου έχασαν τη ζωής τους σε τροχαίο δυστύχημα στη διασταύρωση Γαλιανού δρόμου με το δρόμο προς Γήπεδο Μοιρών, η 37χρονη Όλγα και η 3χρονη κόρη της Στέλλα, στήθηκε στη μνήμη τους ένα εικονοστάσι, με τη φωτογραφία τους στο εσωτερικό του, δίπλα στην εικόνα του Αγίου Στυλιανού, «Αγίου των παιδιών».
Η συγκίνηση που προκαλεί το εικονοστάσι των «δύο Αγγέλων» είναι μεγάλη, θυμίζοντας όμως και την επιτακτική ανάγκη να γίνουν καίριες οδικές παρεμβάσεις στο σημείο ώστε να μην κινδυνεύσουν άλλες ανθρώπινες ζωές«.
Διαφήμιση
Διαφήμιση