HomeΚΡΗΤΗΕνημέρωση για την προγραμματική περίοδο 2021-2027 – Κατάρτιση Στρατηγικού Σχεδίου για την Κοινή Γεωργική Πολιτική

Ενημέρωση για την προγραμματική περίοδο 2021-2027 – Κατάρτιση Στρατηγικού Σχεδίου για την Κοινή Γεωργική Πολιτική

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε τηλεδιάσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα του ΥπΑΑΤ, Κώστα Μπαγινέτα, τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες της χώρας και την Διαχειριστική Αρχή, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα της Κρήτης, Μανόλης Χνάρης.

Αντικείμενο της σύσκεψης η ενημέρωση για την προγραμματική περίοδο 2021-2027 και η κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδίου για την Κοινή Γεωργική Πολιτική (ΣΣ ΚΓΠ).

Στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης βρέθηκε η συνολική περιγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και η ανάλυση των δυνατών σημείων, αδυναμιών, ευκαιριών και απειλών για τον πρωτογενή τομέα στην Ελλάδα.

Παράλληλα  έγινε ο προσδιορισμός και η  ιεράρχηση των αναγκών και αιτιολογήθηκαν  οι  επιλογές. Επιπλέον για  κάθε συγκεκριμένο στόχο προσδιορίστηκαν  οι κατανομές των οικονομικών πόρων και έγινε αναλυτική περιγραφή των προτεινόμενων παρεμβάσεων.

Η τηλεδιάσκεψη έκλεισε με την δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΥπΑΑΤ για δια-ζώσης συναντήσεις όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση