HomeHL-LifestyleΗ επιστροφή της «ωραίας Ελένης» στο Mega

Η επιστροφή της «ωραίας Ελένης» στο Mega

Ηταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η μεγάλη επιστροφή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λογικά πλέον το κτίριο της Συγγρού, όπου δεσπόζει η μεγάλη επιγραφή MEGA, απόψε θα φωτιστεί όπως του αρμόζει. Η επιστροφή της «βασίλισσας» Ελένης Μενεγάκη είναι γεγονός. Λίγους μήνες μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από τον Alpha και να μείνει για ένα διάστημα εκτός πλατό, η παρουσιάστρια μετά από πολύμηνες συζητήσεις και διεργασίες, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Mega, το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγες ώρες. Μία ανακοίνωση λιτή, η οποία όσο κι αν ήταν αναμενόμενη έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία…

H ανακοίνωση του Mega

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».

Ξανά στο θρόνο της η βασίλισσα

Από τη νέα σεζόν η Ελένη θα ξανακαθίσει στον τηλεοπτικό θρόνο, με τους όρους που εκείνη έχει επιλέξει. Φυσικά εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επιστροφή στενών συνεργατών της οι οποίοι θα την πλαισιώσουν και πάλι στη νέα αυτή εκκίνηση που θα κάνει τον Σεπτέμβριο από το κανάλι από το οποίο ξεκίνησε. Ηδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα, εκτός φυσικά από αυτό της στενής συνεργάτιδάς της και αρχισυντάκτριάς της Ελένης Γελαλή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για πολλά χρόνια στο πλάι της βρέθηκαν οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Τάσος Τεργιάκης, οι οποίοι αυτή την περίοδο δεσμεύονται με συμβόλαια σε άλλες εκπομπές, τουλάχιστον ως το τέλος αυτής της σεζόν…

Το τέλος και η νέα αρχή

Σχεδόν ένα χρόνο πριν, το καλοκαίρι του 2020, η Ελένη με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούσε το κοινό της από τα πλατό του ALPHA όπου έπφτε η αυλαία της εκπομπής της…«Έναν έναν όλους σας αληθινά, χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ. Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα, πιο πολλά απ’ όσα η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε αλλά να θυμάστε κάτι: Η ζωή συνεχίζεται και είναι όλη εκπλήξεις, γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε »Ελενίτσα μου, όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος». Καλή συνέχεια παιδιά. Εις το επανιδείν… Όποτε και αν… Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι! Το έργο αυτό που λέγεται «Ελένη’’ το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και όπως το ήθελα μέχρι το τέλος. Δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν σε αυτό το τέλος… Ποτέ δεν είχα σκεφτεί τι ήθελα να σας πω. Ποτέ δεν είχα χαρτιά μπροστά μου, είναι αυτά που έχει μέσα η ψυχή μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε από όλα τα χρόνια που κάναμε παρέα, είναι ότι όλα αυτά ήταν αληθινά…  Αυτή τη διαδρομή την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου. Την ιστορία την έγραψαν οι άνθρωποι και την γράφουμε παρέα. Εγώ έφτασα μέχρι εδώ γιατί οι παρέες μου ήταν καταπληκτικές. Δεν έχω συγκίνηση επειδή έκλεισε ένας κύκλος στον ALPHA, είναι κάτι που με συγκινεί αλλά αυτό δεν συμβαίνει στη ζωή μου για πρώτη φορά».

Τότε η Ελένη άφηνε τα πρώτα στοιχεία για το μέλλον της. «Μου είπατε να σας λέω αλήθεια αλλά κάθε φορά κρατάω κάτι για μένα. Αν κάτι μπορώ να σας πω είναι, ότι δεν ξέρω το μετά… Και να γυρίσω και να μην γυρίσω δεν έχει αξία. Θα έχω αλλάξει εγώ, αλλάζω όπως αλλάζετε εσείς. Το πώς θα με βρει το μετά, δεν έχει αξία».

Έκανε το διάλειμμα που χρειαζόταν

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν επιστρέφει αλλαγμένη. Εχει πάρει τις ανάσες της, έχει δει και έχει «μετρήσει» τα όσα συμβαίνουν αυτή την πολύ δύσκολη και άστατη τηλεοπτικά και όχι μόνο χρονιά και πλέον πήρε την απόφαση ότι η τηλεόραση είναι το μέρος αυτό που δεν μπορεί να αποχωριστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εχοντας εδώ και εβδομάδες συζητήσει τα πάντα με τους επικεφαλής του Mega, μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, ένιωσε ασφαλής και σίγουρη για το επόμενο βήμα της.

Το κοινό της την περίμενε και από την στιγμή που ανακοινώθηκε η επιστροφή της, ένα μέρος από την λάμψη της απλώθηκε στα δημοσιογραφικά γραφεία, από τα οποία μεταδόθηκε η είδηση για να περάσει στα σαλόνια. Εκεί όπου το κοινό της πληροφορήθηκε πως η αγαπημένη του ξανθιά, τα ωραιότερα μάτια της Ελληνικής τηλεόρασης θα το κοιτάζουν και πάλι μέσα από το γυαλί.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση