HomePost ItΝ. Ηγουμενίδης: Η Κυβέρνηση βάζει «από την πίσω πόρτα» τις μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες στο χώρο των λαϊκών αγορών

Ν. Ηγουμενίδης: Η Κυβέρνηση βάζει «από την πίσω πόρτα» τις μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες στο χώρο των λαϊκών αγορών

«Υπάρχουν και όρια»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις κινητοποιήσεις των παραγωγών και εμπόρων των λαϊκών αγορών στο Ηράκλειο έδωσε το παρών σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης. Ο βουλευτής συνομίλησε με τους παραγωγούς και τους εμπόρους για το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης που αλλοιώνει τη φιλοσοφία των λαϊκών αγορών. Εξέφρασε την στήριξη του στους αγώνες για την προστασία των λαϊκών αγορών ενάντια στην ιδιωτικοποίησή τους, τονίζοντας ότι το νομοσχέδιο θα πρέπει να αποσυρθεί.

Αναλυτικότερα ο Νίκος Ηγουμενίδης δήλωσε: «Η Κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει «από την πίσω πόρτα» τις μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες στο χώρο των λαϊκών αγορών. Εμπαίζει τους εργαζόμενους, δεν διαβουλεύεται, αρνείται μέχρι και συνάντηση μαζί τους, και οδηγεί σε καταστροφή τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών που τροφοδοτούν τον λαό με ποιοτικά και φθηνά προϊόντα. Είναι απαίτηση της κοινωνίας να αποσυρθεί το νομοσχέδιο. Υπάρχουν και όρια».

Διαφήμιση
Διαφήμιση