HomeHL-9Ξύπνησαν… μνήμες από το έγκλημα στις Κουρούνες με θύμα έναν 73χρονο

Ξύπνησαν… μνήμες από το έγκλημα στις Κουρούνες με θύμα έναν 73χρονο

Στο εδώλιο ένας 43χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξύπνησαν… μνήμες σήμερα από τη δολοφονία του 73χρονου Μ. Φ. που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο στις Κουρούνες Λασιθίου και είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο 73χρονος είχε πέσει νεκρός από σφαίρα του 43χρονου δράστη ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου.

Η δίκη ξεκίνησε με καταθέσεις μαρτύρων ενώ στη συνέχεια το δικαστήριο διέκοψε και αναμένεται να ξανασυνεδριάσει το πρωί της Παρασκευής 9 Απριλίου.

Πώς έγινε το έγκλημα

Όλα συνέβησαν στις 6 περίπου το απόγευμα της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου όταν 73χρονος Μ.Φ. κτηνοτρόφος με τον 45χρονο γιο του και τον 53χρονο γαμπρό του βρίσκονταν στο ποιμνιοστάσιο του ηλικιωμένου άνδρα στην περιοχή Περάμπελα στις Κουρούνες του νομού Λασιθίου.

Οι τρεις άνδρες κάποια στιγμή βλέπουν τον 43χρονο να τους πλησιάζει με το αγροτικό του όχημα. Κατεβαίνει από το αυτοκίνητο κι αφού κάνουν μία έντονη συζήτηση για κάποιες κτηματικές διαφορές που είχαν ο 43χρονος βγάζει την καραμπίνα κι αρχίζει να πυροβολεί σκορπίζοντας τον θάνατο.

Ο 73χρονος πέφτει νεκρός ενώ ο 45χρονος γιος του δέχεται μία σφαίρα στην κοιλιά και πέφτει αιμόφυρτος. Την ίδια στιγμή, ο 53χρονος τραυματίζεται ελαφρά από σκάγια.

Μετά τους πυροβολισμούς ο δράστης μπαίνει στο αγροτικό του και φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως κλήθηκαν οι αρχές με τους αστυνομικούς να ξεκινούν τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης ενώ εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Συγκλονιστικό βίντεο: Καρέ- Καρέ το φονικό στο Λασίθι

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει καρέ καρέ τον ψυχρό τρόπο με τον οποίο ο 43χρονος δράστης εκτέλεσε τον 73χρονο .

Στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος από το σπίτι της οικογένειας στις Κουρούνες Λασιθίου δείχνει ξεκάθαρα τον 43χρονο δράστη που επισκέπτεται το σπίτι της οικογένειας έχοντας στο αγροτικό του αυτοκίνητο την καραμπίνα του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση