HomeΕΛΛΑΔΑΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβεται για τις σχέσεις της κυβέρνησης με τον Φουρθιώτη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβεται για τις σχέσεις της κυβέρνησης με τον Φουρθιώτη

Δείτε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση των καταγγελιών για τον Μένιο Φουρθιώτη ζητώντας απαντήσεις αναφορικά με το αν υπάρχουν οποιεσδήποτε σχέσεις με την κυβέρνηση.

«Με τι πλάτες αντί ο κ. Φουρθιώτης να είναι υπό αστυνομική έρευνα, είχε μισό αστυνομικό τμήμα να τον φυλάει; Και τέλος, τι έχει κάνει το αρμόδιο Υπουργείο για να ανακτήσει τα χρήματα του Δημοσίου από την απάτη με το πρόγραμμα ΣυνΕργασία και να αποδοθεί δικαιοσύνη;» τονίζεται στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Για τρίτη μέρα ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται για τις σχέσεις της κυβέρνησής του με τον κ. Φουρθιώτη.

Τα αυτονόητα ερωτήματα συμμερίζονται πλέον ανοιχτά μέχρι και τα στελέχη της ΝΔ, όπως η κα Μάρκου και ο κ. Κακλαμάνης.

Με τι πλάτες ο συγκεκριμένος «μάνατζερ» εισέβαλε με μπράβους σε υπουργείο και απειλούσε Υπουργό; Με τι πλάτες εκβιάζουν «με αποδεικτικά υλικά» όπως αναφέρουν στην επιστολή τους, την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη;

Με τι πλάτες αντί ο κ. Φουρθιώτης να είναι υπό αστυνομική έρευνα, είχε μισό αστυνομικό τμήμα να τον φυλάει; Και τέλος, τι έχει κάνει το αρμόδιο Υπουργείο για να ανακτήσει τα χρήματα του Δημοσίου από την απάτη με το πρόγραμμα ΣυνΕργασία και να αποδοθεί δικαιοσύνη;

Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να κρύβεται, η αποκρουστική παρακμή της κυβέρνησής του όμως όχι.

Ερώτηση και στη Βουλή

Σημειώνεται ότι η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και 45 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση για την υπόθεση στον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη. Στην ερώτηση αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση σιωπούν και δεν απαντούν στις πρωτοφανείς παραδοχές του κ. Βρούτση. Το ίδιο έγινε και όταν αποκαλύφθηκε η εξωφρενική υπόθεση της φύλαξης του κ. Φουρθιώτη από δυνάμεις της ΕΛΑΣ. Δεν μπορεί όμως να συνεχίσουν να σιωπούν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ καταγγέλλει επιθέσεις στο γραφείο του με μπράβους, απειλές κατά Υπουργού και απάτη εκατοντάδων χιλιάδων σε βάρος του Δημοσίου, και όταν μάλιστα ο πρώην υπουργός καταγγέλλει ότι ο συγκεκριμένος παρουσιαστής προανήγγειλε την αποπομπή του από την κυβέρνηση και λίγες μέρες μετά αυτό συνέβη.»

Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση