HomePost ItΕπί τάπητος όλα τα προβλήματα του τεχνικού κόσμου και τα μεγάλα έργα της Κρήτης

Επί τάπητος όλα τα προβλήματα του τεχνικού κόσμου και τα μεγάλα έργα της Κρήτης

Συνάντηση εργασίας με τα μέλη του ΤΕΕ/ΤΑΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση εργασίας, με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, πραγματοποίησε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, με εκπροσώπους της Διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης.

Ειδικότερα, στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΑΚ ο Χάρης Μαμουλάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Μιχάλη Χωραφά και τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Ταβερναράκη, συζητώντας για όλα τα θέματα που απασχολούν τον τεχνικό κόσμο, όπως είναι ο περιβαλλοντικός νόμος και ο νόμος περί δημοσίων συμβάσεων που πρόσφατα ψηφίστηκαν, για τα εμβληματικά έργα της Κρήτης – ΒΟΑΚ, αεροδρόμιο Καστελίου, αξιοποίηση έκτασης αεροδρομίου Νίκος Καζαντζάκης – καθώς και για τη σχεδιαζόμενη πρωτοβουλία του Χάρη Μαμουλάκη να φέρει στη Βουλή απαραίτητα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.

«Συζητήσαμε με συναδέλφους μηχανικούς όλα όσα απασχολούν τον τεχνικό κόσμο του τόπου μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Έχοντας την εμπειρία από την προηγούμενη, πολυετή ενασχόληση και συμμετοχή μου στη Διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μπορώ να αντιληφθώ απόλυτα τους προβληματισμούς των μελών του, που έχουν να κάνουν τόσο με το νομοθετικό πλαίσιο, όσο και με την πορεία μεγάλων και σημαντικών έργων της Κρήτης. Πρόθεσή μου είναι να παραμείνω ενεργά στο πλευρό του ΤΕΕ/ΤΑΚ, εξακολουθώντας να ενισχύω με κάθε δυνατό τρόπο τις προσπάθειες για την επίλυση των θεμάτων που αφορούν τόσο τα μέλη του, όσο – και κυρίως – το σύνολο της κοινωνίας μας.».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ Μιχάλης Χωραφάς δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον κ. Μαμουλάκη τόσο για τη συνεργασία όσο και για την αναγνώριση της ορθότητας των απόψεων του ΤΕΕ/ΤΑΚ στα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στον κλάδο των μηχανικών αλλά και στην ανάπτυξη της Κρήτης».

Παράλληλα, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί και νέα, διευρυμένη συνάντηση με την παρουσία όλων των μελών της Διοίκησης του ΤΕΕ/ΤΑΚ το επόμενο διάστημα, μόλις οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση