HomeHL-9Εθελοντές ανακαίνισαν πέντε παιδικά δωμάτια – Είχαν καταστραφεί από τις πλημμύρες

Εθελοντές ανακαίνισαν πέντε παιδικά δωμάτια – Είχαν καταστραφεί από τις πλημμύρες

Παράδειγμα προς...μίμηση στη Χερσόνησο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ακόμα εξαιρετική δουλειά πραγματοποίησαν οι εθελοντές της ομάδος ΑΤΑΧΤΟΙ καθώς κατάφεραν να δώσουν χαρά σε τρεις οικογένειες που είχαν πληγεί ανεπανόρθωτα από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Χερσόνησο ανακαινίζοντας πέντε παιδικά δωμάτια.

ataxtoi ataxtoi1

Με τη βοήθεια πολλών Κρητικών αλλά και αρκετών ανθρώπων που ζουν εκτός Ελλάδος κατάφεραν και συγκέντρωσαν ένα χρηματικό ποσό το οποίο διατέθηκε στην ανακαίνιση των δωματίων που είχαν πλημμυρίσει από λάσπες και είχαν υποστεί ανεπανόρθωτη καταστροφή.

Δείτε τις εικόνες:

Τι αναφέρει, μεταξύ αλλων, σε ανάρτησή της η εθελοντική ομάδα «ΑΤΑΧΤΟΙ»:

ataxtoi-fb

Ανακαινίσεις πέντε(5) παιδικών δωματίων στους πληγέντες του Δήμου Χερσονήσου !

Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες και πάρα πολύ χαρούμενοι που πλέον μετά τις τελευταίες πινελιές που ολοκληρώθηκαν, μπορούμε να σας ανακοινώσουμε και επίσημα την ολοκλήρωση ένας μεγάλου μας στόχου, ο οποίος ξεκίνησε μετά τις καταστροφικές πλημμύρες τον Νοέμβριο του 2020 και ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Χάρη στην πολύτιμη βοήθειά σας, καταφέραμε κάτι που στις αρχικές μας συζητήσεις φάνταζε πολύ δύσκολο. Και όμως τα καταφέραμε!!!

Δώσαμε χαρά σε τρεις οικογένειες και βοηθήσαμε στην ανακαίνιση πέντε παιδικών δωματίων, ενώ παράλληλα βοηθήσαμε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων να εξοπλίσει το σπίτι του με second hand κουζίνα από επιχειρηματία και να καλύψουμε βασικές τους ανάγκες, τόσο σε αυτούς όσο και σε ακόμα μία οικογένεια.

Στόχος μας από την πρώτη στιγμή ήταν να ανακουφίσουμε το άγχος των γονιών και να του «ελαφρύνουμε» από το κόστος της ανακαίνισης των παιδικών δωματίων, κάτι που καταφέραμε σε πολύ μεγάλο επίπεδο.

Πλέον επτά μικροί μας φίλοι μαζί με τους γονείς τους θα μπορούν να ονειρεύονται ξανά σε ασφαλή και καινούργια δωμάτια!

Η βοήθεια που παρείχαμε μεταφράζεται σε πλήρη εξοπλισμό επίπλων, στρωμάτων, χαλιών, φωτιστικών, δωροεπιταγών για τα super market Σκλαβενίτης, σόμπες θέρμανσης, φίλτρων νερού Veluda και μεσόπορτες στα 2/3 των δωματίων.

Ευχή μας είναι ποτέ κανένας συνάνθρωπός μας να μην βιώσει ξανά αντίστοιχες συνθήκες.

Για μία ακόμα φορά δεν θα είχαμε καταφέρει τόσα, αν δεν είχαμε ανθρώπους να μας εμπιστευτούν και να μας στηρίξουν και μάλιστα μέσα στην τρέχουσα δυσχερή οικονομική κατάσταση που βιώνουμε.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση