HomeHL-9Συναγερμός στο Καπιτώλιο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην πύλη

Συναγερμός στο Καπιτώλιο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην πύλη

Πληροφορίες για πυροβολισμούς, τρεις τραυματίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός σήμανε στο Καπιτώλιο, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε πύλη του περίβολου του συμπλέγματος κτιρίων.

Στο Καπιτώλιο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, εξαιτίας απειλής, και έχουν πρoχωρήσει στον αποκλεισμό του κτιρίου προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση. Νωρίτερα, εργαζόμενοι στο σημείο έλαβαν μήνυμα που τους συμβούλευε να μη βγουν από το κτίριο ώσπου να λυθεί το ζήτημα ασφαλείας.

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν στην είσοδο του Καπιτωλίου

Η αστυνομία του Καπιτωλίου των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν μετά την απόπειρα του μπλε σεντάν αυτοκινήτου να διέλθει από ένα σημείο ελέγχου ασφαλείας.

«Ένας ύποπτος είναι υπό κράτηση. Και οι δύο αξιωματικοί τραυματίστηκαν. Και οι τρεις έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο», επιβεβαιώνει η αστυνομία του κτιρίου.
Σύμφωνα με το NBC, που επικαλείται την Πυροσβεστική, ένας άνδρας έχει δεχθεί πυρά, χωρίς να αναφέρει εάν πρόκειται για αστυνομικό ή όχι.

Ο ρεπόρτερ Aaron Davis της «Washington Post», επικαλούμενος πηγές, αναφέρει ότι ο ύποπτος δέχτηκε πυρά αστυνομικών ενώ και δύο αστυνομικοί βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το δίκτυο NBC μεταδίδει ζωντανά εικόνα από την Ουάσιγκτον λίγα λεπτά μετά την επίθεση. Η δημοσιογράφος μεταδίδει πως ο Αμερικανός πρόεδρος δεν βρίσκεται στην αμερικανική πρωτεύουσα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση