HomeHL-9Θύμα επίθεσης… κουκουλοφόρων ένας 30χρονος

Θύμα επίθεσης… κουκουλοφόρων ένας 30χρονος

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του μεταφέρθηκε πριν από λίγες ημέρες ένας άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών από χωριό του δήμου Ηρακλείου, θύμα επίθεσης από κουκουλοφόρους.

Το σοβαρό επεισόδιο κινητοποίησε την Αστυνομία και εξακολουθεί να προκαλεί προβληματισμό στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι βλέπουν ότι η κατάσταση με συγκεκριμένους συγχωριανούς τους με έντονη παραβατική συμπεριφορά δεν έχει αλλάξει…

Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι για την υπόθεση έχει υποβληθεί μήνυση από το θύμα, ενώ γι ακόμα μια φορά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που προσπάθησαν να μάθουν τιακριβώς συμβαίνει βρήκαν κλειστά στόματα. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι το περιστατικό του ξυλοδαρμού σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα 29 Μαρτίου, λίγο έξω από το χωριό που διαμένει ο μηνυτής.

Ο ίδιος βρισκόταν μάλιστα σε αγροτική περιοχή εκτελώντας εργασίες όταν δέχτηκε την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, ο 30χρονος είδε ξαφνικά να σταματάει μπροστά στο σημείο όπου βρισκόταν και δούλευε ένα αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκαν τρία με τέσσερα άτομα, τα οποία σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία είχαν μαζί τους λοστούς και μαγκούρες, ενώ είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλες για να μην αναγνωρίζονται.

Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και χτύπησαν με μανία το θύμα, το οποίο τη στιγμή που προσπαθούσε να αμυνθεί κατάφερε να τραβήξει την κουκούλα του ενός εκ των δραστών που του επιτέθηκαν. Έκπληκτος αναγνώρισε στο πρόσωπό του ενός δράστη, έναν συγχωριανό του, νεαρής ηλικίας που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν την Αστυνομία.

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε χτυπημένο στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να μιλήσει για τα κίνητρα του ξυλοδαρμού… Ωστόσο φέρεται να είπε ότι ένα παλιότερο περιστατικό «με ένα φρακτό που του έριξαν» ίσως κρύβει τους λόγους της επίθεσης.

Μετά τη μήνυση αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του νεαρού που φέρεται να αναγνωρίστηκε, αλλά εκείνος είχε εξαφανιστεί.

Αστυνομικοί πάντως εκφράζουν τους φόβους τους για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα στο χωριό του δήμου Ηρακλείου.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες και για άλλα περιστατικά που εξετάζεται εάν συνδέονται με την επίθεση σε βάρος του 30χρονου άνδρα.

Εφημερίδα «Πατρίς»

Διαφήμιση
Διαφήμιση