HomeHL-LifestyleSurvivor-Άννα Μαρία Βέλλη: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη που θα συζητηθεί

Survivor-Άννα Μαρία Βέλλη: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη που θα συζητηθεί

«Έίναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί ερωτική σχέση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Love it».

«Αν ήμουν 19 χρονών θα ερωτευόμουν τον Μπάρτζη»

«Είχα πει σε όλη την κόκκινη ομάδα ότι πιστεύω ότι θα βγει ο Νίκος ο πιο δημοφιλής γιατί εγώ, αν ήμουν 19 χρονών, όλες μου τις ψήφους θα τις έδινα στον Μπάρτζη. Είναι ένα πολύ όμορφο παιδί -αυτό είχα πει κατά λέξη- που, αν τον έβλεπα στα 19 μου στην τηλεόραση, θα ήμουν ερωτευμένη μαζί του», τόνισε η πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία δεν έκρυψε την απορία της για την έκταση που πήρε η συζήτηση σχετικά με τη σχέση τους.

«Το “σ’ αγαπώ” για μένα που είμαι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και πολύ δοτικός όταν έρχομαι κοντά με κάποιον είναι μια λέξη που δεν καταλαβαίνω γιατί παρεξηγηθεί», υπογράμμισε και πρόσθεσε:

«Εγώ με τον Νίκο κάθε βράδυ κάναμε ο ένας στον άλλο μασάζ στις παλάμες γιατί μας χαλάρωνε πολύ αυτό. Κοιμόμουν ανάμεσα στα δύο παιδιά και γυρνούσα μούρη με μούρη και με τους δύο. Και με την Μαριαλένα, όταν ήμουν κοντά, κοιμόμασταν η μία πάνω στην άλλη. Δεν μπορώ να δεχτώ πως ότι ψιθυρίζω και κοιμάμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο σημαίνει ότι του την πέφτω. Επίσης, αν φλέρταρα, δεν υπήρχε περίπτωση ο Νίκος να μου πει όχι -αστειεύομαι».

«Έίναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί ερωτική σχέση μέσα στο Survivor»

Όσο για τo ενδεχόμενο να γίνουν κάποιοι παίκτες ζευγάρι στο παιχνίδι, η Άννα Μαρία ήταν κατηγορηματική.

«Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί, αν δεν υπάρχει, ερωτική σχέση μέσα στο Survivor. Βρωμάμε πολύ. Πηγαίνουμε τουαλέτα χέρι – χέρι -δεν ξέρω πως να το πω κόσμια. Είναι πράγματα που δεν βγάζουν κανέναν ερωτισμό, ακόμα και πλυμένος να είσαι».

Στη συνέχεια αποκάλυψε μια συζήτηση που είχε με τον Νίκο Μπάρτζη: «Κάποια στιγμή που είχα ηρεμήσει είχα πει στον Νίκο “Έλα, αν είναι βγει αυτό το πράγμα προς τα έξω, έλα να το πουλήσουμε σωστά να πάμε όντως τελικό, γιατί πουλάνε οι ερωτικές σχέσεις”. Του το είχα πει για πλάκα. Μου ρεύτηκε στο πρόσωπο εκείνη τη στιγμή. Έκανε το λιοντάρι».

Διαφήμιση
Διαφήμιση