HomeΚΡΗΤΗΣύμβαση για την συντήρηση χώρων πρασίνου στον Άγιο Νικόλαο

Σύμβαση για την συντήρηση χώρων πρασίνου στον Άγιο Νικόλαο

Με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμβαση για την συντήρηση των χώρων πρασίνου στον Άγιο Νικόλαο υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας : “Μ&Μ κατασκευαστική ΕΠΕ” κ. Γιώργο Μαλλιωτάκη.

Με την υπογραφή της σύμβασης δίνεται ουσιαστικά το “πράσινο φως” για την βελτίωση του επιπέδου συντήρησης του πρασίνου στον Άγιο Νικόλαο και στις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των ξένων επισκεπτών.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο χρόνος εκτέλεσης των εργασιών, είναι δώδεκα μήνες, ενώ εφόσον ο υφιστάμενος προγραμματισμός εξελιχθεί σωστά , θα υπάρξει μία ακόμα εργολαβία για το Πάνω Μεραμπέλο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να συντηρηθεί το ήδη εγκατεστημένο πράσινο, να διορθωθούν με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο, οι ελλείψεις που παρουσιάζονται, με στόχο την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των δημοτών.

Μάλιστα ο ίδιος αναφερόμενος στην αδυναμία προσλήψεων ειδικευμένου προσωπικού από τον δήμο, δήλωσε ότι σε συνεργασία, με την αρμόδια υπηρεσία, θα εξεταστεί κατά προτεραιότητα το ζήτημα φύτευσης δέντρων σε περιοχές που έχουν αφαιρεθεί ή ξεραθεί, όπως η Λίμνη, ο κεντρικός δρόμος, ο πεζόδρομος και η αντικατάσταση τους την παρούσα περίοδο, εφόσον οι συνθήκες είναι ιδανικές (εποχικά δεδομένα).

Να σημειώσουμε ότι ο ανάδοχος, υποχρεούται ν ακολουθεί το πρόγραμμα των εργασιών που θα καταρτίζει κάθε μήνα με την Δ/νση περιβάλλοντος και να ενημερώνει την υπηρεσία για τυχόν καταστροφές και φθορές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση