HomeHL-SportsΤραυματισμός του Πασχάλη Στάικου – Eπαθε ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού

Τραυματισμός του Πασχάλη Στάικου – Eπαθε ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού

Έπαθε ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού * Ένα μήνα εκτός ο Καστάνιος * Ετοιμοπόλεμοι Νέιρα και Σελίμοβιτς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Πασχάλης Στάικος στον ΟΦΗ και  συνέχισε την κακοδαιμονία που «κυνηγά» την ομάδα από την αρχή της σεζόν.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει φέτος στον ΟΦΗ με τους τραυματισμούς, καθώς την Τρίτη  ο Πασχάλης Στάικος  έπαθε ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού!

Ο μέσος των Ηρακλειωτών θα μπει στο χειρουργείο εντός της εβδομάδας και για ένα εξάμηνο τέθηκε νοκ άουτ, την ίδια στιγμή που η διάγνωση για τον Καστάνιος αναφέρει θλάση β’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού ποδιού.

Κοινώς, ο Ολλανδός φορ θα μείνει για τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης και ουσιαστικά χάνει τη συνέχεια των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας 1.

Για τον Νίκο Νιόπλια υπήρξαν και κάποια θετικά νέα, καθώς ο Νέιρα και ο Σελίμοβιτς προπονήθηκαν κανονικά και δηλώνουν «παρών» για τον αγώνα του Σαββάτου  με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα, Ντε Γκούζμαν και Γιάννου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ Γιαννούλης, Σωτηρίου, Τσιλιανίδης και Ναμπί έκαναν θεραπεία, με τους υπόλοιπους «ασπρόμαυρους» να δουλεύουν σε ασκήσεις δύναμης και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη  στις 11.00, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση