HomeΚΡΗΤΗΒρέθηκε ζωντανή η 87χρονη

Βρέθηκε ζωντανή η 87χρονη

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ζωντανή μέσα σε στάβλο εντοπίστηκε η 87χρονη Στυλιανή Σφυριδάκη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το βράδυ της Κυριακής.

Η 87χρονη γυναίκα ήταν εμφανώς καταπονημένη και οι Σαμαρείτες που την εντόπισαν της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Η ανακοίνωση του Δήμου Γόρτυνας

Εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα και είναι καλά στην υγεία της, αν και εμφανώς καταπονημένη, η ηλικιωμένη από την Τ.Κ. Πλατάνου, που αγνοούνταν από χθες το βράδυ. Ο Δήμος Γόρτυνας ευχαριστεί θερμά όλες τις υπηρεσίες και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε έντονη η κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό της 87χρονης γυναίκας. Εκτός από τους αστυνομικούς στην επιχείρηση συμμετείχε σύσσωμη η ομάδα Πολιτικής Προστασίας και εργαζομένων του Δήμου Γόρτυνας, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών και δεκάδων εθελοντών.

Στα σημεία των ερευνών βρίσκονταν και οι αντιδήμαρχοι της Δ.Ε. Γόρτυνας, Κωνσταντίνος Τσικνάκης (αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας) και της Δ.Ε. Κόφινα, Τίτος Χατζάκης, ενώ από τις υπηρεσίες που συμμετείχαν στην επιχείρηση αξιοποιήθηκε κάθε διαθέσιμο μέσο (οχήματα και τεχνολογικός εξοπλισμός).

Διαφήμιση
Διαφήμιση