HomeHL-9Εκλογές στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο – Ποιοι οι υποψήφιοι

Εκλογές στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο – Ποιοι οι υποψήφιοι

Αύριο κλείνουν οι κάλπες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκλογές για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι κάλπες έχουν ήδη στηθεί και τα εκατοντάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου καλούνται ν’ αναδείξουν τα νέα πρόσωπα που θα ηγηθούν της Ν.Ε.

Η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει με την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

«Έχουμε χωρίσει σε δύο ημέρες την διαδικασία, σήμερα και αύριο, ώστε να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων ενώ μέσα στην αίθουσα μπαίνει ένας – ένας για να ψηφίσει», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, Δημήτρης Κλαράκης.

Ψηφοδέλτιο με ηχηρά ονόματα

Οι υποψήφιοι που διεκδικούν μία θέση στη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο είναι πολλοί ενώ δεν λείπουν και τα ηχηρά ονόματα.

Ανάμεσά τους είναι ο τωρινός γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, Δημήτρης Κλαράκης, ο Γιώργος Μακράκης (πρόεδρος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δ. Θεοτοκόπουλος»), ο γεωπόνος Γιώργος Αποστολάκης (γ.γ. του δήμου Βιάννου και πρ. Αντιπρόεδρος ΟΠΕΚΕΠΕ), η δικηγόρος Βιβή Δερμιτζάκη, οι δημοσιογράφοι Βασίλης Σπυριδάκης και Νίκος Κοσμαδάκης, ο πρώην προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Νίκος Γιγουρτάκης, ο Νίκος Δρακάκης (πρ. Αντιδήμαρχος Αρχανών), ο Μανόλης Παπαδόπουλος (ιδιοκτήτης του Lido), ο Gian Andrea Garancini (πρώην αντιδήμαρχος Ηρακλείου) και ο Μάνος Παπαντωνάκης (στενός συνεργάτης του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Βαρδάκη).

Δείτε εδώ όλους τους υποψήφιους

Πότε θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα

Η διαδικασία της σταυροδοσίας αναμένεται να διαρκέσει έως και αύριο το απόγευμα οπότε και θα κλείσουν οι κάλπες.

«Οι κάλπες θα κλείσουν αύριο το απόγευμα.  Η συμμετοχή μέχρι στιγμής είναι υψηλή και αυτό μας χαροποιεί», τόνισε σχετικά ο κ. Κλαράκης.

Στη συνέχεια θα γίνει η καταμέτρηση των ψήφων και θα ανακοινωθούν τα 41 ονόματα που θα απαρτίζουν τη νέα Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ του Ηρακλείου.

Ο γενικός γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής αναμένεται να ανακοινωθεί μετά την συνεδρίαση των 41 νέων μελών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση