HomeΕΛΛΑΔΑΑπολογείται ο 58χρονος για την κλοπή – μαμούθ τεσσάρων θυρίδων

Απολογείται ο 58χρονος για την κλοπή – μαμούθ τεσσάρων θυρίδων

Τις τελευταίες ώρες προετοιμάζει την υπεράσπιση του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγώνα για να πείσει ότι είναι αθώος αναμένεται να δώσει ενώπιον του ανακριτή ο Βασίλης Γκουρούσης ο οποίος φέρεται αναμεμιγμένος στην κλοπή – μαμούθ τεσσάρων τραπεζικών θυρίδων που ανήκαν σε συζύγους γνωστών επιχειρηματιών σε υποκατάστημα του Ψυχικού.

Ο 58χρονος σύζυγος της γνωστής τηλεπερσόνας Τέτας Καμπουρέλη, ο οποίος διώκεται για διακεκριμένες κλοπές κατ΄ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Τις τελευταίες ώρες προετοιμάζει την υπεράσπιση του ώστε με την απολογία του, σύμφωνα με τους νομικούς του παραστάτες, να «τοποθετήσει την υπόθεση στην πραγματική της βάση».

Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του η οποία αν και συγκλονισμένη τονίζει συνεχώς «πόσο πιστεύει στην αθωότητα του συζύγου της».

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του άντρα της, μίλησε στο MEGA και επισήμανε ότι ο 58χρονος θεατρικός παραγωγός είναι αθώος.

«Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου και έχει την στήριξη της οικογένειάς μου. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Εγώ προσπαθώ και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, αλήθεια είναι… Δεν μπορώ. Προσπαθώ να είμαι όρθια για τα παιδιά μου. Θα πηγαίνω στη δουλειά μου, γιατί πρέπει να σωθώ με κάποιο τρόπο. Να επιβιώσουμε δηλαδή» ανέφερε η Τέτα Καμπουρέλη, προσθέτοντας:

«Θέλω λίγο να ηρεμήσω. Θέλω λίγο να βάλω σε τάξη την καθημερινότητά μου. Πραγματικά προσπαθώ να συνέλθω και να ηρεμήσουμε. Και προ πάντων τα παιδιά μου».

Σύμφωνα με την αισθητικό, αστυνομικοί έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή τόσο το σπίτι της όσο και το κατάστημά της, αναζητώντας στοιχεία για την υπόθεση.

«Τα έχουν ξεσηκώσει όλα. Έχουν βγάλει τα air-condition, έχουν «γδύσει» όλο το σπίτι, καθώς και το μαγαζί ψάξανε, μες στον κόσμο. Δεν έχει βρεθεί καθόλου στοιχεία, πέρα από πέντε κατσαβιδάκια που έχουν όλοι στα νοικοκυριά τους και δυο σουγιαδάκια, τρία, που έχουμε πάρει από νησιά και το Μοναστηράκι με ένα ευρώ. Αυτά έχουν ως οπλοκατοχή. Δεν είναι στοιχεία που μπορεί ένας άνθρωπος να ενοχοποιηθεί. Οπλοκατοχή που έχουν πει αυτοί, αυτά είναι τα στοιχεία» συμπλήρωσε η σύζυγος του κατηγορούμενου.

Τον «πρόδωσε» το DNA

Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να επιβεβαίωσε την εμπλοκή του 58χρονου στην αρπαγή των θυρίδων από το DNA που βρέθηκε τελικώς στο εσωτερικό μεταλλικού κουτιού, ενός εκ των τεσσάρων θυρίδων. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είχαν πραγματοποιήσει ειδική έρευνα προκειμένου να μην αμφισβητηθεί το εύρημα αυτό.

Σημειώνεται ότι υπήρξαν ειδικές ερωτήσεις των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. στους υπευθύνους του πιστωτικού ιδρύματος αν υπήρξε μετακίνηση κι ανακατανομή τα τελευταία χρόνια των μεταλλικών κουτιών μέσα στις θυρίδες, με την απάντηση των υπευθύνων της τράπεζας να είναι αρνητική. Προκειμένου να δοθεί απάντηση σε τυχόν ισχυρισμούς του 58χρονου ότι «το εσωτερικό μεταλλικό κουτί είχε το DNA του γιατί πιθανόν παλιότερα βρισκόταν στην θυρίδα που διατηρούσε κι αυτός στο ίδιο θησαυροφυλάκιο και μεταφέρθηκε αργότερα σε εκείνες που διαρρήχθηκαν.

Στελέχη των αρχών ασφαλείας θεωρούν πιθανόν ότι το DNA βρέθηκε στο σημείο, παρ’ ότι ο 58χρονος φορούσε γάντια, όταν πιθανόν ίδρωσε λόγω της ζέστης -τον περασμένο Αύγουστο που σημειώθηκε η κλοπή- και σκούπισε με τα γάντια του τον ιδρώτα του.

Οι αξιωματούχοι σημειώνουν ότι «ο 58χρονος ίσως ήξερε από την αρχή ότι κάποια στιγμή θα φτάναμε, με την εις άτοπο απαγωγή, στα ίχνη του και γι’ αυτό είχε φροντίσει να κρύψει ή να πουλήσει τα κλεμμένα χρυσαφικά από τις άλλες θυρίδες.
in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση