HomeΚΡΗΤΗΗ ΕΙΥΗ στη διαμαρτυρία για τα χημικά

Η ΕΙΥΗ στη διαμαρτυρία για τα χημικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κάλεσμα προς όλους κάνει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου στη διαμαρτυρία για τα χημικά αύριο στις 7 το βράδυ στα Λιοντάρια.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Παρά τη διεθνή κατακραυγή και το κύμα αντιδράσεων σε όλη τη χώρα, ΝΑΤΟ και ΕΕ ξεκίνησαν την υδρόλυση που θα έχει σαν αποτέλεσμα να μολυνθεί με χημικά τοξικά απόβλητα η Μεσόγειος και ιδιαίτερα η περιοχή της Κρήτης με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Αφού αιματοκύλισαν το Συριακό λαό, ΗΠΑ και ΕΕ σε συνεργασία με την Ελληνική κυβέρνηση έρχονται τώρα να θέσουν σε κίνδυνο της ζωές εκατομμυρίων ακόμα ανθρώπων σε όλη τη Μεσόγειο με την καταστροφή των χημικών όπλων νοτιοδυτικά της Κρήτης.

Δεν θα μπορούσαμε βέβαια να περιμένουμε κάτι διαφορετικό από μία κυβέρνηση που εφαρμόζει πιστά όλες τις δεσμεύσεις και κατευθύνσεις των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ.

Μηχανισμοί που διεξάγουν πολέμους, επεμβάσεις σε Ασία – Αφρική, τώρα χαϊδεύουν την εγκληματική δράση του Ισραήλ απέναντι στον Παλαιστινιακό λαό.

Πρόκειται για τους ίδιους που ρίχνουν τα χημικά στη θάλασσα της Μεσογείου.  Καταδικάζουμε λοιπόν για μια ακόμα φορά με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις ενέργειες των ιμπεριαλιστών του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προσπάθεια απόρριψης των χημικών της Συρίας στο θαλάσσιο χώρο της περιοχής μας.

Καλούμε όλους τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, εμποροϋπαλλήλους του νομού να διατρανώσουν την αντίθεση τους στο νέο έγκλημα ΕΕ, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στην περιοχή μας και να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 17-7 και ώρα 7μμ στα Λιοντάρια.

Απαιτούμε:

• Να σταματήσει τώρα η καταστροφή των επικίνδυνων χημικών της Συρίας στη θαλάσσια περιοχή της

Μεσογείου.

•Την απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις

• Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ

• Όχι άλλο αίμα και καταστροφή του περιβάλλοντος για τα κέρδη των μονοπωλίων.

• Να σταματήσουν άμεσα οι συνεχιζόμενες αεροπορικές επιδρομές ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης.

• Να αποχωρήσει ο ισραηλινός στρατός κατοχής και οι έποικοι από τα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη.

• Να απελευθερωθούν όλοι οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις ισραηλινές φυλακές και να επιστρέψουν όλοι οι Παλαιστίνιοι στις εστίες τους.

• Να ακυρωθούν τα στρατιωτικά γυμνάσια και όλες οι συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ.

• Ανεξάρτητο, βιώσιμο, πλήρως κυρίαρχο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα

την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση