HomeΣΠΟΡΘλίψη για τον χαμό του Ζαχαρία Καψάλη

Θλίψη για τον χαμό του Ζαχαρία Καψάλη

Ο εκλιπών υπήρξε μια ιστορική φυσιογνωμία του συλλόγου μας στην δεκαετία του ’80 και του ’90 στην διοίκηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, για τον χαμό του Ζαχαρία Καψάλη, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 73 ετών.

Ο εκλιπών υπήρξε μια ιστορική φυσιογνωμία του συλλόγου μας στην δεκαετία του ’80 και του ’90 στην διοίκηση.

Υπήρξε αντιπρόεδρος στην διοίκηση του Λευτέρη Λυγερού και υπηρέτησε με πάθος το σωματείο μας τόσο διοικητικά, όσο και στο βόλει.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την  Πέμπτη (25/3)  στις 13:00 στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των περιορισμών που επικρατούν, σε αυτήν την εποχή της πανδημίας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Καλό Παράδεισο, Ζαχαρία Καψάλη.

Η οικογένεια του ΟΦΗ, δεν θα ξεχάσει ποτέ την προσφορά σου, σε δύσκολες εποχές.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, θα ήθελε να διευκρινίσει ότι ουδεμία σχέση έχει με τα 21 σωματεία που προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών, επειδή είχαν αποκλειστεί απο τις εκλογές τις Ομοσπονδίας του μπάσκετ, λόγω του ηλεκτρονικού  Μητρώου  της Γ.Γ.Α.

Το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, είναι απο τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας, έχει εγγραφεί απο την πρώτη στιγμή στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έχει ήδη στείλει εμπρόθεσμα όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να συμμετάσχει στις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Το σωματείο που αναφέρεται με τα ίδια αρχικά, με το σύλλογο μας, μεταξύ των 21 σωματείων που έκαναν προσφυγή, δεν έχει καμία σχέση με εμάς και αυτό θα θέλαμε να το επισημάνουμε, για να μην δημιουργούνται παρερμηνείες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση