HomeΕΛΛΑΔΑΠυρκαγιά στο Μάτι: Ελεύθερος με εγγύηση 5.000 ευρώ ο Ματθαιόπουλος

Πυρκαγιά στο Μάτι: Ελεύθερος με εγγύηση 5.000 ευρώ ο Ματθαιόπουλος

Κατά πληροφορίες ο κατηγορούμενος, που το διάστημα της πυρκαγιάς ήταν υπαρχηγός του σώματος και επιχειρησιακός επικεφαλής, αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως δεν ήταν ο εκ του νόμου υπεύθυνος για τα όσα τον βαραίνουν, στρέφοντας τα βέλη του στους συγκατηγορουμένους του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 5 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο πρώην αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος Βασίλης Ματθαιόπουλος για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Κατά πληροφορίες ο κατηγορούμενος, που το διάστημα της πυρκαγιάς ήταν υπαρχηγός του σώματος και επιχειρησιακός επικεφαλής, αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως δεν ήταν ο εκ του νόμου υπεύθυνος για τα όσα τον βαραίνουν, στρέφοντας τα βέλη του στους συγκατηγορουμένους του.

Σε δήλωσή του ο συνήγορός του Διαμαντής Μπασαρας ανέφερε ότι «ο κατηγορούμενος στοχοποιηθηκε από συγκατηγορούμενο του για να αποποιηθει της δικής του ευθύνης», προσθέτοντας πως ο εντολέας του δεν φέρει την οποιαδήποτε ευθύνη για την πυρκαγιά.

«Με σεβασμό και με αξιοπρέπεια ο κ Ματθαιόπουλος δεν απάντησε σε καμία επίθεση οι σκευωροι θα πάρουν την απάντηση όταν πρέπει», δήλωσε ο κ. Μπασαρας

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση