HomeΚΡΗΤΗΧανιά: «Ακόμη δεν ξέρουμε από τι πέθανε το παιδί μας»

Χανιά: «Ακόμη δεν ξέρουμε από τι πέθανε το παιδί μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απαντήσεις στα ερωτήματα για τα αίτια θανάτου του Μιχάλη Φουντουλάκη συνεχίζει να ψάχνει η οικογένειά του, καθώς, μπορεί όλα να συνηγορούν στο ότι ο άτυχος νεαρός ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του από λεπτοσπείρωση, ωστόσο, η ταυτότητα του παθογόνου οργανισμού που οδήγησε στο να επιβαρρυνθεί η υγεία του 19χρονου και να καταλήξει, δε μπόρεσε να προσδιοριστεί.

Ευχαριστώντας τον κόσμο για τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον, ο παππούς του αδικοχαμένου τερματοφύλακα του ΔΑΑΟΧ, μίλησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για ένα κεφάλαιο ζωής που δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ.

fountoulakisΠαρά το ότι ξεκαθάρισε πως από πλευράς του προσωπικού του Νοσοκομείου Χανίων έγινε ότι το καλύτερο, με τη χορήγηση δυνατής και σύγχρονης φαρμακευτικής αγωγής στο 19χρονο, ωστόσο, σημείωσε πως ήταν εγκληματική παράλειψη να μη γίνει νεκροψία αμέσως μετά το θάνατο του παιδιού, παρά το ότι ρωτήθηκαν οι γονείς του για το αν ήθελαν ή όχι.

Πάντως, ο παππούς του 19χρονου σημείωσε πως, αν και είναι πολύ δύσκολο και ψυχολογικά πλέον για την οικογένεια, θα συνεχίσει να ψάχνει απαντήσεις για το θάνατο του Μιχάλη.

neatv.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση