HomeHL-9Συνεχίζεται η δίκη της δολοφονίας του 49χρονου κυνηγού στο Μπαλί Ρεθύμνου

Συνεχίζεται η δίκη της δολοφονίας του 49χρονου κυνηγού στο Μπαλί Ρεθύμνου

Ενταση κατά την άφιξη του κατηγορούμενου

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Για σήμερα ορίστηκε η συνέχεια της δίκης, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων, για την δολοφονία ενός 49χρονου κτηνοτρόφου στο Μπαλί Ρεθύμνου τον Νοέμβριο του 2019, με την απολογία του κατηγορούμενου, την εισαγγελική πρόταση, τις αγορεύσεις των συνηγόρων, αλλά και την απόφαση που θα εκδώσει η έδρα.
Και σήμερα, δεν έλειψε σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ένταση, κατά την άφιξη του κατηγορούμενου, οπότε και συγγενείς του θύματος του επιτέθηκαν λεκτικά. Με την επέμβαση του δικηγόρου κ. Μαρκογιαννάκη τα πνεύματα ηρέμησαν.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η δίκη είχε ξεκινήσει στη 1 Μαρτίου, ωστόσο διεκόπη για τις 18 Μαρτίου με την κατάθεση μαρτύρων καθώς και των εμπειρογνωμόνων. Σημειώνεται ότι η δίκη είχε διακοπεί προσωρινά, λόγω έντασης που δημιουργήθηκε από συγγενείς του θύματος. Αφού άδειασε η αίθουσα, συνεχίστηκε η δίκη με την κατάθεση του αδελφού του θύματος.

Το χρονικό της τραγωδίας

 

Η απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της 16ης Νοεμβρίου του 2019.

Ο 49χρονος κυνηγός φέρεται να διαπληκτίστηκε με τον 45χρονο κτηνοτρόφο όταν τα κυνηγόσκυλα του θύματος μπήκαν στο ποιμνιοστάσιο του δεύτερου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καβγάς.

Προφανώς θύτης και θύμα γνωρίζονταν καθώς ήταν κάτοικοι του ίδιου χωριού.

Ο 45χρονος κτηνοτρόφος προανακριτικά ισχυριζόταν ότι ο 49χρονος κυνηγός ήταν εκείνος που έστρεψε πρώτος το όπλο εναντίον του και τον πυροβόλησε ενώ η πλευρά του θύματος κάνει λόγο για ακριβώς το αντίθετο.

Υπενθυμίζεται ότι και ο κτηνοτρόφος είχε τραυματιστεί και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση