HomeHL-9Συνελήφθη ο άνδρας που κατηγορείται για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος γυναίκας στην Ιεράπετρα

Συνελήφθη ο άνδρας που κατηγορείται για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος γυναίκας στην Ιεράπετρα

Το είχε καταγγείλει η ίγια- Διαστάσεις φαίνεται πως μπορεί να πάρει το θέμα των παρενοχλήσεων από κάποιους αλλοδαπούς στην περιοχή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε η Δέσποινα Πλατανάκη την περασμένη Παρασκευή στο πιο κεντρικό σημείο της Ιεράπετρας, κοντά στο παλιό δημαρχείο, μία ανάσα μάλιστα από το Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας νεαρός Πακιστανός συνελήφθη και φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης αυτής. Μάλιστα, έχει προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και ανακρίνεται.

Το περιστατικό, όπως έχει αναφέρει ήδη του cretapost, είχε γνωστοποιήσει η ίδια με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ είχε κάνει και καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα.

Η γυναίκα που γλύτωσε από τον επίδοξο βιαστή, είχε αναρτήσει και φωτογραφία, με εμφανή τα σημάδια της επίθεσης και ανέλυε τα όσα φρικτά βίωσε ζητώντας από όσες γυναίκες έχουν πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης να το καταγγείλουν στις αρχές και αν μη φοβούνται.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν ένας άνδρας Πακιστανικής καταγωγής την πλησίασε και επιτέθηκε με σκοπό να την βιάσει.

Μάλιστα, είχε βγάλει και μαχαίρι ωστόσο ένας περαστικός που είδε το συμβάν πήγε και την έσωσε.

platanaki

Εν τω μεταξύ διαστάσεις φαίνεται πως μπορεί να πάρει το θέμα των παρενοχλήσεων από κάποιους αλλοδαπούς στην Ιεράπετρα μετά την καταγγελία της κ. Δέσποινας Πλατανάκη .

Το περιστατικό αυτό, σύμφωνα με το radiolasithi.gr, γίνεται αφορμή να έρθουν στο φως και άλλα ανάλογα περιστατικά λιγότερο ή περισσότερο σοβαρά, τα οποία έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην Ιεράπετρα, τα οποία όμως δεν έχουν καταγγελθεί επίσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δεκάδες μαρτυρίες για περιστατικά παρενοχλήσεων τόσο σε γυναίκες όσο και σε μικρά παιδιά, αλλά και εντός επιχειρήσεων της πόλης, με αλλοδαπούς, οι οποίοι κατά τις μαρτυρίες είναι πακιστανικής καταγωγής.

Τα περιστατικά αυτά έχουν συμβεί βραδινές ώρες, κυρίως κατά μήκους του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας και στο παραλιακό γυμναστήριο με κάποια άτομα να κάνουν απρεπείς χειρονομίες, να προβαίνουν σε πράξεις προσβολής της δημοσίας αιδούς, και λεκτικών παρενοχλήσεων σε γυναίκες.

Τα περιστατικά αυτά δεν έχουν καταγγελθεί στο ΑΤ Ιεράπετρας, το οποίο καλεί τον οποιονδήποτε έχει πέσει είτε θύμα ή μάρτυρας ανάλογων περιστατικών να μεταφέρει τις πληροφορίες στην αστυνομία, ώστε να διερευνηθούν τα περιστατικά και να εντοπιστεί η ταυτότητα τυχόν δράστη ή δραστών.

Η καταγγελία της Δέσποινας Πλατανάκη:

 

anarthsh

Διαφήμιση
Διαφήμιση