HomeHL-SportsΒάλσαμο για τον ΟΦΗ η διακοπή ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Βάλσαμο για τον ΟΦΗ η διακοπή ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων εθνικών ομάδων αποτελεί βάλσαμο για τον ΟΦΗ των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας από τους κυριότερους λόγους που έφτασε ο ΟΦΗ να παλεύει για την παραμονή του είναι οι πάρα πολλοί τραυματισμοί. Η ομάδα του Ηρακλείου «χτυπήθηκε» σε πολύ μεγάλο βαθμό από απουσίες, που τον οδήγησαν σε δέκα διαδοχικές ήττες!

Το αρνητικό σερί διεκόπη το απόγευμα του Σαββάτου  στον Βόλο, όπου η ομάδα του Ηρακλείου απέσπασε 0-0, στην πρεμιέρα των play out.

Τα προβλήματα όχι μόνο δεν σταματούν για το σύνολο του Νίκου Νιόπλια, αλλά αυξάνονται, από τη στιγμή που οι Σαρδινέρο και Βούρος έφυγαν «λαβωμένοι» από το Πανθεσσαλικό.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγων των αγώνων εθνικών ομάδων έρχεται στην καλύτερη δυνατή συγκυρία για τον ΟΦΗ.

Ο δεύτερος αγώνας των play out εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει στις 3 Απριλίου και σε αυτό το διάστημα των δύο εβδομάδων η ελπίδα είναι να επιστρέψουν όσο πιο πολλοί παίκτες γίνεται.

Το πρωί της Κυριακής  ο Ρικάρντο Βαζ συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, κάνοντας παράλληλα θεραπεία.

Οι Σελίμοβιτς και Νέιρα έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ο Ντε Γκούζμαν θεραπεία και πρόγραμμα αποφόρτισης. Θεραπεία συνέχισαν οι Γιάννου, Γιαννούλης, Σωτηρίου, Τσιλιανίδης και Ναμπί.

Τη Δευτέρα  οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό και η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τρίτης .

Διαφήμιση
Διαφήμιση