HomeLife & StyleΜαρία Αγγελικούση: Το συγκινητικό της μήνυμα προς τους εργαζομένους του Ομίλου

Μαρία Αγγελικούση: Το συγκινητικό της μήνυμα προς τους εργαζομένους του Ομίλου

Κρίσιμη αλλά σταθερήη κατάσταση του Γιάννη Αγγελικούση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μήνυμα στα στελέχη του Ομίλου Αγγελικούση έστειλε την Κυριακή η κόρη του Γιάννη Αγγελικούση, Μαρία, η οποία συνδιοικεί τις επιχειρήσεις της οικογένειας.

Μέσω του μηνύματος, αφού περιγράφει την κατάσταση του πατέρα της ως κρίσιμη αλλά σταθερή τους παροτρύνει, όπως θα έκανε και εκείνος να συνεχίσουν την εργασία τους με τη φράση «business as usual”.
769866_d9bf0a32b9-a208df563873b5d0
Πιο συγκεκριμένα: «Αγαπητοί συνεργάτες, είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι ο πατέρας μου αρρώστησε το πρωί του Σαββάτου. Παραμένει σε νοσοκομείο στην Αθήνα σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο πατέρας μου λαμβάνει την καλύτερη ιατρική φροντίδα.

Προς τα παρόν θα έχω τον ρόλο της διευθύνουσας συμβούλου του Ομίλου. Με την ευκαιρία θέλω να σας πω, σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, ότι νιώθω εξαιρετικά προνομιούχος και με τιμά που εργάζομαι με μία ομάδα επαγγελματιών τόσο υψηλά καταρτισμένων και αφοσιωμένων σε έναν Όμιλο που είναι ο καλύτερος και οικονομικά σθεναρός.

Ξέρω ότι ο πατέρας μου θα αναμένει καθένας από εσάς και όλοι μαζί να συνεχίσετε στη διάρκεια της απουσίας του, το «business as usual». Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεχιζόμενη σκληρή δουλειά και υποστήριξη.

Μαρία Αγγελικούση»