HomeHL-9Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Στο νομό Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 21 Μαρτίου:

Από τις 7.30 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο Παλαιόκαστρο, στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Πουλινάκη Ιωάννας.

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη ΒΙ.ΠΕ.Ηρακλείου, τμηματικά στην περιοχή της εισόδου της ΒΙΠΕΗ, στις οδούς Ζ, Κ, Ε και στις περιοχές των επιχειρήσεων Εργαζάκη, Δομικής Μπετόν και Βαϊραμάκη.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά στις οδούς Γ.Γεωργιάδη από τη λεωφ.Α.Παπανδρέου έως την οδό Σταυράκη, στη λεωφ..Α.Παπανδρέου από την οδό Ρολέν έως την οδό Γ.Γεωργιάδη.Επίσης στις οδούς Ρολέν, Σγουρομαλλίνης και Σταυράκη.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μέσα Κατσαμπά στις οδούς Ιασίου και Μαυσώλου.Στις περιοχές φούρνου Κομψέλη, σκαπτικών Αγγελάκη, χυτηρίου Σαρηγιάννη, επιχειρήσεως Κρητικών κρεάτων.Επίσης στη ΒΙ.ΠΕ.Η.στις περιοχές των επιχειρήσεων Γωνιαννάκη, Παπαδάκη, Εργαζάκη, Ελαιουργικής, Φαρσάρη, Καζανάκη, Σεκέρη, Βενέρη, Ιντεάλ, Κασελάκη, αποθηκών Μαραζάκη, μαρμάρων Βιτσαρά καθώς και στις εγκαταστάσεις της Κρητικής τηλεόρασης του Ραδιο 9, 84 και του Super radio.

Από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στην οδό Σμύρνης από την οδό Ρούσου Χούρδου μέχρι τις εγκαταστάσεις της ΔΥΠΕ και του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου.

Δευτέρα 22 Μαρτίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο χωριό Κουνάβοι, στην περιοχή της εισόδου του χωριού και στην περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στα χωριά Πατσίδες Άνω και Κάτω Αρχάνες, Αγ.Παντελεήμονας, Κουνάβοι, Καταλαγάρι, Βαθύπετρο, Πεζά, Αγ, Παρασκιές.Επίσης στην περιοχή από Κόμες προς Πεζά, στην περιοχή του κέντρου Λαβύρινθος, του κάμπου Πεζών, του βιολογικού καθαρισμού Πεζών, του κέντρου του χωριού Πεζά, της ένωσης Πεζών πίσω από το νέο δημαρχείο και των ψυγείων της Ένωσης, του Κρητικού φούρνου έναντι του οινοποιείου Μίνως, του ελαιουργείου Πολιτάκη στις Αγ.Παρασκιές .Στον ΟΤΕ Γιούχτα και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

Τρίτη 23 Μαρτίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Βιάννου: Γενικά στο χωριό Άρβη.

Τετάρτη 24 Μαρτίου:

Από τις  7.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κάτω Γούβες στην περιοχή του ξενοδοχείου Amirantes ( πρώην Creta Sun ), στην οδό Μιχάλη Κόρακα.

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στα χωριά, Μοχός, Κράσι, Α&Κ.Κερά, Γωνιές, Αβδού, Aσκοί, Καστέλι, Λύτος, Κασταμονίτσα, Αμαριανό, Α&Κ.Καρουζανό, Πηγή, Καρδουλιανό, Γαλενιανό, Πολυθέα, Διαβαϊδέ, Λιλιανό, Αγ.Παρασκευή, Αρμάχα Μαθιά, Γεράκι.Στο αεροδρόμιο Καστελίου καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Ηράκλειο, στην Κηπούπολη, στις οδούς Φιλίας, Γαζή, Αχέπα, Δομαλάκη Δημ., Παπανικολάυ, Εσπερίδων, Εστίας, Παπανούτσου, Μονής Επανωσύφη και Φιλλελήνων από την οδό Ιτάνου έως την οδό Σκεπεντζή, Σκεπεντζή απ΄την οδό Πιτσουλάκη έως τη οδό Εσπερίδων.

Από τις 10.30 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις περιοχές των οικισμών Αγριανά και Χατζανά και στις περιοχές των κατασκηνώσεων Κυριακάκη, των εγκαταστάσεων Κρητικών Γκολφ (δρόμος προς Λασίθι, πριν τον καταυλισμό της ΣΕΑΠ δεξιά) της επιχείρησης Μακρίδη, της villa Tana Mera, του βουστασίου Ξενάκη και των αντλιοστασίων Αστροπεκάκη, Σκυβαλάκη και Πενταράκη.Στη Μεγ.Χερσόνησο στην περιοχή του ελαιουργείου Τσεβαμπινά, του Δημ.Σχολείου, της σύραγγας μεταξύ του κομβου Χερσονήσου και της Σταλίδας, του ΧΥΤΑ Χερσονήσου, των στάβλων Φασουλά, και του κόμβου προς Λασίθι, του θερμοκηπίου Ρουμελιωτάκη, της επιχείρησης Krivek, του εργοταξίου Κουρτίδη στη Σταλίδα και σε όλες τις επιχειρήσεις, κεραίες κινητής τηλεφωνίας και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κ.Γούβες, από το ξενοδοχείο Amirandes προς Π.Γούβες, βόρεια, όπισθεν του πρατηρίου υγρών καυσίμων AVIN, στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Μποτζάκη Εμμ.

Στην Ανάληψη Χερσονήσου, στην περιοχή του ξενοδοχείου Stella beach.

Στο χωριό Κουτουλουφάρι, στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Γαρεφαλάκη Θ.

Παρασκευή 26 Μαρτίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Πραιτόρια, Ασήμι, Αποϊνι, Σωκαράς, Φαραγγιανά, Μωριάς, Άνω και Κάτω Άκρια, Λαράνι, Γέννα, Κόλενα, Δούλι, Αρδάκτια, Πρεβελιανά, Μ.Βρύση, Αγ.Θωμάς, Πηρουνιανά .Στο χωριό Αγ.Βαρβάρα, στην είσοδο του χωριού από το Ηράκλειο καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 9 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στη Πόμπια, στις περιοχές των κεραιών αναμετάδοσης και κινητής τηλεφωνίας και στο χωριό Πηγαίδάκια.

Από τις 10 το πρωί εώς τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στον οικισμό του Αγ.Ιωάννη Καπετανιανών.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Παναγιά, στην περιοχή του χοιροστασίου Σταματάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση