HomeHL-SportsΤσίμπησε βαθμό ο ΟΦΗ στο Βόλο

Τσίμπησε βαθμό ο ΟΦΗ στο Βόλο

Μετά από 10 συνεχόμενες ήττες θετικό αποτέλεσμα (0-0) κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος αλλά παραμένει σε δεινή θέση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 10 ηττών!

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο ΟΦΗ πήρε βαθμό μετά τις 7/1 μένοντας στο 0-0 με τον ΝΠΣ Βόλο το Σάββατο  στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας 1.

Οι Θεσσαλοί είχαν μια σχετική υπεροχή και τις περισσότερες επιθετικές ενέργειες από τους Δουβίκα, Μαρτίνες και Περέα, ωστόσο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Βάτερμαν.

Από την άλλη, οι Κρητικοί από την είχαν παραταχθεί με στόχο να μην δεχτούν γκολ και απείλησαν ελάχιστα την εστία του Κλέιμαν.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έμεινε για δωδέκατο σερί ματς χωρίς νίκη αλλά έσπασε το αρνητικό της σερί των ηττών, μένοντας ένα βαθμό πάνω από την ΑΕΛ.

Οι Ηρακλειώτες ήταν πολύ συμπαγείς αμυντικά και απέφευγαν τα λάθη αλλά και τις όποιες ευκαιρίες που δημιούργησε ο Βόλος, αλλά οι απουσίες των Νέιρα και Ντε Γκούζμαν ήταν φανερές και αυτό γιατί ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να βγάλει κάποια αξιόλογη φάση προς την εστία του Κλέιμαν.

Ο ρυθμός ήταν πολύ χαμηλός με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Ωστόσο, η μοναδική υποψία ευκαιρίας που καταγράφτηκε στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 45’, όταν ο Στάρτζεον πλάσαρε από μακριά για να προλάβει τον Κλέιμαν, ο οποίος βρισκόταν εκτός εστία, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Το παιχνίδι παρέμεινε ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να εξακολουθούν να μην μπορούν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες και με τα μαρκαρίσματα να δίνουν και να  παίρνουν στον χώρο του κέντρου.

Λόπεθ και Νιόπλιας δεν κατάφεραν να αλλάξουν την προσέγγιση τους στο παιχνίδι, ούτε με τις κινήσεις τους από τον πάγκο, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι έως το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραντώνης του Συνδέσμου Ημαθίας με βοηθούς τον Δημητριάδη του Συνδέσμου Μακεδονίας και τον Χριστάκογλου του Συνδέσμου Χαλκιδικής. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Παπαδόπουλος του Συνδέσμου Μακεδονίας και βοηθός ο Δημόπουλος του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής.

Κίτρινες: 60’ Γκρίλο – 83’ Μαρινάκης, 87’ Μεγιάδο

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Μήτογλου, Γκρίλο, Τέκιο, Φεράρι, Ριένστρα (85’ Μπουένο), Τσοκάνης, Νίκης, Μαρτίνες, Περέα (78’ Σάντος), Δουβίκας.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βούρος, Μαρινάκης, Ουές, Μεγιάδο, Στάικος (75’ Γρίβας), Στράρτζεον, Σαρδινέρο (64’ Σακόρ), Καστάνιος (86’ Μπαλογιάννης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση