HomeHL-CultureΧάρης Ρώμας: Αλλάζει «στέγη» για τη νέα του σειρά

Χάρης Ρώμας: Αλλάζει «στέγη» για τη νέα του σειρά

Ποια ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η νέα σειρά που ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας, μετά το τέλος του «Καφέ της Χαράς»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε για τη νέα σειρά που ετοιμάζει μαζί με την Άννα Χατζησοφιά.

«Θα είναι μια δουλειά καρδιάς. Ο ΑΝΤ1 θα είναι το σπίτι μου μέχρι το τέλος της ζωής μου, αλλά επειδή το έφερε έτσι η συγκυρία, μάλλον θα είναι σε άλλο κανάλι η σειρά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός σεναριογράφος και αποκάλυψε ότι σε αυτή υπολογίζεται η Τζόυς Ευείδη.

Παράλληλα, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στις καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου και σχολίασε το γεγονός ότι βρέθηκε κρεμασμένος στα περίπτερα από συγκεκριμένη εφημερίδα, να κατηγορείται για κακοποίηση και μάλιστα ανάπηρου παιδιού.

«Είμαι ικανοποιημένος γι’ αυτό που γίνεται, καθώς θα γίνει επανεκκίνηση, η οποία είναι απαραίτητη. Οι ηθοποιοί που καταγγέλλουν έχουν μάθει να εκτίθενται λόγω της δουλειάς τους και το κάνουν με γενναιότητα.

Είναι το παράδειγμα για να ξορκίσουν το κακό και για άλλους ανθρώπους. Δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι όλοι οι καλλιτέχνες είναι ανώμαλοι. Δεν είμαστε όλοι στο ίδιο καζάνι. Εδώ πρέπει να αποδεικνύονται οι κατηγορίες που λέγονται για τον καθένα. Μια εφημερίδα αποφασίζει να βγάλει λεφτά στις πλάτες μου.

Έχω προχωρήσει νομικά, όχι γιατί θα κερδίσω κάτι, αλλά γιατί δεν μπορεί το κάθε παλιοφυλλάδιο να γράφει ότι θέλει για οποιονδήποτε θέλει».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση