HomeHL-LifestyleΟ Δημήτρης Άνθης για την εξαφάνιση του αδελφού του

Ο Δημήτρης Άνθης για την εξαφάνιση του αδελφού του

Τι του αποκάλυψε η ψυχολόγος του Στάθη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο αδελφός του Δημήτρη Άνθη συνεχίζει να αγνοείται για περισσότερες από 10 ημέρες. Ο Στάθης εξαφανίστηκε από το Πλίμουθ της Αγγλίας στις 8 Μαρτίου. «Σε εμένα δεν μου έκανε καλό η δημοσιότητα, μάλλον ήταν για τον Στάθη. Αν έγινε μια φορά κινητοποιήση για μένα, για τον Στάθη έγινε οκταπλάσια» περιέγραψε.

Μιλώντας στο «Έλα Χαμογέλα» ανέφερε ότι «ο Στάθης είχε φύγει για διήμερο. Δεν δούλευε λόγω της καραντίνας. Δεν είχε κάμερες εκεί που έμεναν. Εγώ είχα μιλήσει μαζί του την Πέμπτη 4 Μαρτίου και μου είχε πει ότι ήταν λίγο στρεσαρισμένος λόγω της καραντίνας. Δεν του συμπεριφέρονταν καλά. Τώρα μάθαμε ότι οι συνάδελφοί του που ήταν Άγγλοι, δεν μας συμπαθούν εμάς τους Έλληνες και είχε πει στην ψυχολόγο του ότι έχει νιώσει ρατσιστικές διαθέσεις από το ξενοδοχείο που εργαζόταν. Μάλιστα στο χώρο της κουζίνας του προσωπικού όπου εργαζόταν είχαν τοποθετήσει κρυφά κάμερα. Δεν του το είχαν πει και δεν ξέρω τον λόγο. Υπήρξε και άλλο στοιχείο. Ότι εκείνη τη βραδιά είχε γίνει κάποιο πάρτυ με το προσωπικό. Η συγκάτοικος έχει πει δυο διαφορετικές εκδοχές».

«Τελευταία μιλούσαμε περισσότερο με τον αδελφό μου. Ξεκίνησε να κάνει σέρφινγκ. Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό του. Μου είχε μιλήσει για τις ανησυχίες του για τη δουλειά του. Είχαμε συζητήσει τα πάντα. Πιστεύω ότι αν του είχαν κάνει κακό και τον είχαν ρίξει στη θάλασσα, θα τον έβρισκαν» πρόσθεσε.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση