HomeHL-9«Έφυγε» από επιπλοκές λόγω κορωνοϊού ο Απόστολος Αποστολάκης

«Έφυγε» από επιπλοκές λόγω κορωνοϊού ο Απόστολος Αποστολάκης

Αδελφός του τέως υπουργού Άμυνας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη στους οικείους του αλλά και την τοπική κοινωνία σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Απόστολου Αποστολάκη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου νοσηλευόταν μετά από επιπλοκές λόγω του κορωνοΐού.

Ο Αποστόλης Αποστολάκης, αδελφός του τέως υπουργού Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη, είχε ενεργή συμμετοχή στα κοινά ενώ ήταν γνωστός για την αγάπη του για το περιβάλλον, για το οποίο και αγωνιούσε. Μάλιστα στις πρόσφατες εκλογές συμμετείχε με το ψηφοδέλτιο «Πράσινοι-Αλληλεγγύη” ως υποψήφιος στο Ρέθυμνο.

Γεννήθηκε το 1942 στο Γεράνι Ρεθύμνου. Ασχολήθηκε με τις αγροτικές καλλιέργειες και την αλιεία ενώ στις αρχές του 1980 στράφηκε στο εμπόριο ελαιολάδου και ανέπτυξε μια σημαντική επιχειρηματική διαδρομή. Συμμετείχε στην δημιουργία της εταιρίας Εύοσμος Α.Ε στην Επισκοπή Ρεθύμνης ενώ ανέπτυξε και συνεργασία με εμπορικό κατάστημα αθλητικών ειδών στο Ρέθυμνο. Το 2002 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στο Δ. Νικηφόρου Φωκά όπου υπηρέτησε ως υπεύθυνος περιβάλλοντος. Ήταν μέλος του συλλόγου επαγγελματιών αλιέων Ρεθύμνης όπου είχε αναπτύξει σημαντική δράση για την προστασία του θαλασσίου πλούτου και την συνένωση των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών συλλόγων αλιέων της Κρήτης.

Η κηδεία του Απόστολου Αποστολάκη σύμφωνα με το goodnet.gr, θα γίνει σήμερα στο Γεράνι Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση