HomeΚΡΗΤΗΤηλεδιάσκεψη Λ. Αυγενάκη με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φοιτητών του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Ε.Α.Π.

Τηλεδιάσκεψη Λ. Αυγενάκη με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φοιτητών του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Ε.Α.Π.

Άμεση συνεργασία για τα προβλήματα των φοιτητών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φοιτητών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ανέπτυξαν στον Υφυπουργό το πρόγραμμα σπουδών και τους σκοπούς του Τμήματος στο οποίο ήδη μέσα σε δυόμισι χρόνια φοιτούν περίπου 2.500 σπουδαστές, γύρω από την Δημόσια Διοίκηση.

Ο Υφυπουργός, εστίασε στα ζητήματα που απασχολούν όχι μόνο τους φοιτητές του συγκεκριμένου Τμήματος, αλλά και του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου συνολικά, τα οποία αφορούν τις αλλαγές του κανονισμού των σπουδών, την ουσιαστική αξιοποίηση των διατάξεων του ν. 4369/2016 του Υπουργείου Εσωτερικών, σχετικά με τη χρηματοδότηση της υλοποίησης προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών στο Ε.Α.Π., αλλά και ευρύτερα ζητήματα και προϋποθέσεις υποτροφιών των φοιτητών.

Η συζήτηση είχε θετική κατάληξη με τη συμφωνία του Υφυπουργού με τον Σύλλογο για άμεση επικοινωνία και συνεργασία, ώστε να τεθούν τα προβλήματα υπόψιν όλων των αρμοδίων φορέων και να βρεθεί η βέλτιστη δυνατή λύση. Ο Σύλλογος ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την ειλικρινή στήριξη και τη διάθεσή του να είναι ενεργός στην αντιμετώπιση ζητημάτων οποιουδήποτε αντικειμένου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση