HomeΕΛΛΑΔΑΔημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έχασε τον πατέρα του από κορωνοϊό

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έχασε τον πατέρα του από κορωνοϊό

Η συγκινητική ανάρτηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Αντώνης Κρητικός αποχαιρέτησε τον πατέρα του, ο οποίος έδωσε μάχη με τον κορωνοϊό.

Επειτα από πέντε μήνες που νοσηλευόταν διασωληνωμένος, εξαιτίας επιπλοκών από τον κορωνοϊό, ο πατέρας του δημοσιογράφου, σε ηλικία μόλις 58 ετών, έχασε τη μάχη.

Μέσα από το μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αντώνης Κρητικός δηλώνει υπερήφανος, καθώς ο πατέρας του αποδείχθηκε «τεράστιος μαχητής», όπως έγραψε.

Η ανάρτηση του Αντώνη Κρητικού για τον θάνατο του πατέρα του από κορωνοϊό

«Είμαι πολύ υπερήφανος για εσένα. Αποδείχθηκε πως ήσουν τεράστιος μαχητής. Πέντε ολόκληρους μήνες πάλεψες σκληρά, έδωσες άνισο αγώνα για να βρεθείς και πάλι κοντά μας. Να γυρίσεις και πάλι στο σπίτι σου, στην οικογένειά σου. Όλοι σε περιμέναμε και πιστεύαμε θα τα καταφέρεις.

Πέρασε όμως καιρός και εξαντλήθηκες. Ήθελες πολύ να κερδίσεις τη μάχη για τη ζωή. Όλοι το θέλαμε. Τώρα πρέπει να υποσχεθείς πως από εκεί ψηλά θα μας προσέχεις και θα είσαι πάντα στο πλάι μας. Σε αγαπώ όσο τίποτα άλλο και θα σε αγαπώ άλλο τόσο από δω και πέρα. »Τα φιλιά μου σε εσένα και τα παιδιά μου» είχες πει στο τελευταίο σου μήνυμα στη μαμά. Καλό ταξίδι… σε αγαπάμε», έγραψε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση