HomeHL-LifestyleSurvivor – Γιώργος Ταβλαδάκης: «Ίσως ο Σάκης έχει ακόμη συναισθήματα για τη Μαριαλένα»

Survivor – Γιώργος Ταβλαδάκης: «Ίσως ο Σάκης έχει ακόμη συναισθήματα για τη Μαριαλένα»

Αποκάλυψε ότι ο James… κρυφάκουγε τους συμπαίκτες του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και την περασμένη Τετάρτη αποχώρησε οριστικά από το Survivor. Χθες Κυριακή επέστρεψε στην Ελλάδα ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας, η εκπομπή Love It πρόβαλε τις πρώτες δηλώσεις του μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Ο Γιώργος απασφάλισε για τον James Καφετζή, αποκαλύπτοντας ότι… κρυφάκουγε τους συμπαίκτες του ενώ μιλά για τη σχέση Μαριαλένας-Σάκη.

«Δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, με έχει ρίξει η αποχώρησή μου. Δεν περίμενα να φύγω τόσο νωρίς και νομίζω ότι δεν το άξιζα κιόλας. Ο James είναι πίσω απ’ όλα, απ’ ό,τι συμβαίνει. Μαζί με την Άννα Μαρία κινούν τα νήματα και υποκινούν καταστάσεις. Ο Νίκος είναι πολύ καλό παιδί, αλλά είναι υποχείριο και των δυο τους. Νόμιζα ότι υπάρχουν μόνο δύο ηθοποιοί στο Survivor, ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Κοψιδάς, αλλά μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι υπήρχαν πολλοί περισσότεροι ηθοποιοί. Ο James ήθελε να τα ξέρει όλα, να μαθαίνει για όλους και για όλα, για να ξέρει που θα χτυπήσει τον καθένα. Τον είχα πιάσει ένα βράδυ πίσω από ένα δέντρο να κρυφακούει τι λέμε. Εμένα με έχει προσβάλλει πολύ…

Ήμασταν φίλοι με τον Σάκη, δεν κάναμε πολύ παρέα αλλά είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Την Μαριαλένα την ήξερα σαν παρουσία, αλλά δεν την είχα δει ποτέ έξω. Την ήξερα ως η πρώην κοπέλα του Σάκη. Η Μαριαλένα κατάλαβε ότι τόσο καιρό ήταν με τα λάθος άτομα. Ίσως ο Σάκης να έχει μεταφέρει κάποια πράγματα στην Μαριαλένα, τύπου πρόσεχε με ποιους είσαι. Εγώ είχα πει στον Σάκη πως στη θέση του δεν θα έμπαινα καν στο παιχνίδι. Εκείνος μπήκε. Η σχέση τους είναι αυτή που πρέπει να είναι. Ίσως ο Σάκης να έχει ακόμη συναισθήματα για την Μαριαλένα. Όλα είναι πιθανά» αποκάλυψε ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση