HomeHL-SportsΤελευταία αγωνιστική με ειδικά στοιχήματα για όλα τα γούστα

Τελευταία αγωνιστική με ειδικά στοιχήματα για όλα τα γούστα

Οι τίτλοι τέλους στην κανονική διάρκεια της φετινής Super League πέφτουν απόψε, με σέντρα στις 19:00 σε όλους τους αγώνες!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ενδιαφέρον στο πρώτο μισό της βαθμολογίας εστιάζεται στην μάχη της 2ης θέσης, με τον Ολυμπιακό να έχει εξασφαλίσει επί της ουσίας τον τίτλο. Άρης, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι αυτή την στιγμή στην πρώτη γραμμή για το 2ο καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο και γενικότερα σε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Βέβαια, κανένας δεν μπορεί να ξεγράψει Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό, καθώς αμφότεροι έκαναν ζημιές σε όλους.

Στο δεύτερο μισό, το καρέ των Λάρισα-ΟΦΗ-Παναιτωλικού-Λαμίας έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Μία εξ αυτών θα αποχαιρετήσει την κατηγορία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με δεδομένο ότι οι υπόλοιποι έχουν σημαντικό μαξιλαράκι ασφαλείας. Μάλιστα, όλοι έχουν δύσκολες αποστολές στην 26η αγωνιστική.

Με δεδομένο ότι το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο στα περισσότερα ζευγάρι της τελευταίας στροφής, ενόψει και των πλέι οφ/άουτ, δεν περιμένουμε ανοιχτά παιχνίδι.

Κατ’ επέκταση το under 15,5 γκολ αθροιστικά στην αγωνιστική σε απόδοση 2.15 έχει προοπτική.

Τέλος, στην αγορά για το ποια ομάδα θα σημειώσει τα περισσότερα γκολ, θα δώσουμε την ψήφο μας στον Αστέρα Τρίπολης, σε απόδοση 11.00.

Είναι από τις ομάδες με τη λιγότερη πίεση, εντός σκοράρει με άνεση εσχάτως, απέναντί του έχει τον αδιάφορο βαθμολογικά ΠΑΣ Γιάννινα, που εκτός των άλλων παίζει αρκετά επιθετικά.