HomeHL-LifestyleΧωρισμός βόμβα: Διέλυσαν τον αρραβώνα τους JLo και Alex Rodriguez

Χωρισμός βόμβα: Διέλυσαν τον αρραβώνα τους JLo και Alex Rodriguez

Το διάσημο ζευγάρι, είχε αρραβωνιαστεί πριν δύο χρόνια και δυο φορές είχαν αναγκαστεί να αναβάλλουν το γάμο τους λόγω της πανδημίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαν βόμβα έσκασε η αποκάλυψη που έκανε το Page Six πως η Jennifer Lopez και ο αρραβωνιαστικός της Alex Rodriguez χώρισαν.

Το διάσημο ζευγάρι, είχε αρραβωνιαστεί πριν δύο χρόνια και δυο φορές είχαν αναγκαστεί να αναβάλλουν το γάμο τους λόγω της πανδημίας.

Και τώρα μάθαμε πως αυτός ο αρραβώνας διαλύθηκε.

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική σελίδα Page Six, η 51χρονη σούπερ σταρ και ο 45χρονος παίκτης του μπέιζμπολ δεν διανύουν πλέον τις καλύτερες στιγμές τους ως ζευγάρι και αποφάσισαν να χωρίσουν τις διαδρομές τους.

Η Lopez συμμετέχει στα γυρίσματα για τη νέα της ταινία “Shotgun Wedding” στη Δομινικανή Δημοκρατία, ενώ ο Alex βρίσκεται στο Μαϊάμι και ετοιμάζεται για την έναρξη της σεζόν του πρωταθλήματος Μπέιζμπολ.

Πάντως κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ενώ στα social media τους και οι δυο έχουν διατηρήσει πολλές κοινές πόζες τους. Μάλιστα μια φωτογραφία που ανέβασε η Lopez πριν από μια εβδομάδα τους δείχνει αγκαλιασμένους μαζί στον Άγιο Δομίνικο.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση