HomeHL-SportsΜε Νέιρα και Σακόρ ο OΦΗ κόντρα στον Άρη

Με Νέιρα και Σακόρ ο OΦΗ κόντρα στον Άρη

Με τους Χουάν Νέιρα και Βαγέμπα Σακόρ θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ για το ματς με τον Άρη την Κυριακή (14/03, 19:00).

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Άρη και ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Τα ευχάριστα για τον 56χρονο τεχνικό είναι ότι μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Χούαν Νέιρα και Μιγκέλ Μεγιάδο, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και είναι για το ματς με τους «κίτρινους».

Οπως αναφέρει η ΠΑΕ:

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου  στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη (19:00).

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις αντίδρασης, τελειώματα φάσεων και ασκήσεις τακτικής.

Αναφορικά με τους τραυματίες, θεραπεία συνέχισαν οι Απόστολος Γιάννου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Γιώργος Σουρνάκης, Adil Nabi και Vahid Selimovic, ενώ ο Ricardo Vaz ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν εντάχθηκαν οι τιμωρημένοι, Οδυσσέας Λυμπεράκης και Nazareno Solis, ο Πραξιτέλης Βούρος για λόγους τακτικής και οι Felipe Souza, Θοδωρής Μίγγος, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Η 21μελής αποστολή, στην οποία επέστρεψαν οι Juan Neira και Vajebah Sakor, αποτελείται από τους: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκη, Weiss, Sakor, Μαρινάκη, Sturgeon, Neira, Βαφέα, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Γιαννούλη, Sardinero, Γκαργκαλατζίδη, Στάικο, Γρίβα, Mellado, Castaignos, De Guzman, Κοροβέση.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο με προορισμό την Θεσσαλονίκη, το απόγευμα του Σαββάτου ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση