HomeHL-LifestyleΧωρισμός για Jennifer Lopez και Alex Rodriguez

Χωρισμός για Jennifer Lopez και Alex Rodriguez

Το 3ο πρόσωπο δεν της άφησε περιθώρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νιώθω ευγνώμων για όλα όσα έχω ζήσει στη ζωή μου» δήλωνε πρόσφατα η ποπ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), με μία νέα «θύελλα» να χτυπάει την προσωπική της ζωή. Είναι η βασίλισσα της latin pop, σύµβολο του σεξ µε τεράστια απήχηση και ταυτόχρονα περφόρμερ, ηθοποιός, επιχειρηµατίας, παραγωγός και παρουσιάστρια. Η Τζένιφερ Λόπεζ πρόσφατα τραγούδησε στην τελετή ορκωμοσίας του Μπάιντεν, άλλαξε χρονιά με ένα εντυπωσιακό σόου στην Times Square για την Πρωτοχρονιά 2021 και απογείωσε τα μουσικά βραβεία AMAs 2020 με μία επική εμφάνιση μαζί με τον Maluma.

Η «Jenny from the block», το κορίτσι από µια φτωχή γειτονιά του Μπρονξ, φαίνεται ότι θα συνεχίζει να ψάχνει τον έρωτα, έναν έρωτα που νόμιζε ότι είχε βρει στο πρόσωπο του πρώην παίκτη μπέιζμπολ, Άλεξ Ροντρίγκεζ. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Page Six  Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και Άλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez) χωρίζουν μετά από δύο χρόνια αρραβώνα και έναν έρωτα που βγήκε από τις σελίδες ενός παραμυθιού – όπως οι ίδιοι έλεγαν τουλάχιστον.

Ο χωρισμός ήρθε μετά από δύο αναβολές γάμου, λόγω της πανδημίας, και εν μέσω φημών για παράλληλο δεσμό του 45χρονου A-Rod με μία νεαρή παίκτρια ριάλιτι. Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, αλλά ο Άλεξ Ροντρίγκεζ βρίσκεται μόνος του στο γιοτ του στο Μαϊάμι και η Λόπεζ περνάει πιο πολύ χρόνο με τα παιδιά της και τη… νέα σειρά καλλυντικών που λάνσαρε πρόσφατα. Φήμες λένε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ δεν ήθελε να προχωρήσει σε γάμο με τον Αλεξ.

Τζένιφερ Λόπεζ: Στην Καραϊβική για τα γυρίσματα ταινίας

Η 51χρονη Λατίνα σουπερστάρ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Καραϊβική για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, «Shotgun Wedding», στην οποία συμμετέχει και ο καλός της φίλος, Λένι Κράβιτς. «Εκείνος στο Μαϊάμι περιμένει την επόμενη σεζόν στο μπέιζμπολ και εκείνη στη Δομινικανική Δημοκρατία για την ταινία της» είπε πηγή στο Page Six για το άλλοτε «αυτοκόλλητο» ζευγάρι.

Το 2019 και ενώ το ζευγάρι φαινόταν πολύ ερωτευμένο, η Λατίνα σούπερ σταρ ήρθε αντιμέτωπη με φήμες απιστίας του A-Rod, οι οποίες τάραξαν για λίγο την ειδυλλιακή πρόταση αρραβώνα, που είχε τότε συγκεκτρώσει εκατομμύρια likes στα προφίλ του ζευγαριού στα social media. Μάλιστα, η Τζένιφερ είχε ποστάρει στο Instagram πολλές φωτογραφίες από την πρόταση γάμου στην εξωτική παραλία που έγινε η πρόταση.

 «Σταμάτα να απατάς την Τζένιφερ Λόπεζ»

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην σταρ του μπέιζμπολ Χοσέ Κανσέκο υποστήριξε ότι ο Ροντρίγκεζ έχει σχέση με την Τζέσικα, την πρώην γυναίκα του. Ο Χοζέ Κανσέκο, που είχε κατηγορηθεί και για βιαιοπραγία εναντίον της Τζέσικα, άρχισε να κάνει αναρτήσεις στο Twitter για τη φερόμενη απιστία του Ροντρίγκεζ, ενώ παρακολουθούσε το «World of Dance», ένα ριάλιτι στο οποίο η Λόπεζ είναι κριτής. «Δεν ξέρει ότι την απατά με την πρώην σύζυγό μου, Τζέσικα. Καημένο κορίτσι, δεν έχει ιδέα ποιος είναι πραγματικά», έγραψε ο Κανσέκο. «Ήμουν μαζί της πριν από λίγους μήνες όταν την πήρε τηλέφωνο», συνέχισε, αναφερόμενος στην Τζέσικα και τον Ροντρίγκεζ.

«Σταμάτα να απατάς την Τζένιφερ Λόπεζ», έγραψε. Η απάντηση της 46χρονης Τζέσικα – όπως αναφέρει δημοσίευμα του E!online ήρθε μέσω twitter: «Ξέρω τον Άλεξ πολλά χρόνια και έχω να τον δω πάνω από πέντε. Φυσικά και δεν κοιμήθηκα μαζί του και ο Χοζέ ας συνεχίζει να παίζει με τους φανταστικούς φίλους του». Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν είχε δώσει έκταση στις φήμες και το ζευγάρι φαινόταν πιο κοντά από ποτέ.

Σύμφωνα με το τωρινό δημοσίευμα της Page Six ο χωρισμός της Jlo και του A-Rod προήλθε μετα τις φήμες ότι ο Ροντρίγκεζ φλέρταρε online με την σταρ του «Southern Charm», Madison LeCroy, αν και εκείνη το αρνήθηκε.

Τζένιφερ και Αλεξ διασκέδασαν τις φήμες κάνοντας μια κοινή εμφάνιση στο Super Bowl, όπου η ποπ σταρ εμφανίστηκε μαζί με την Σακίρα. Η Λόπεζ παραδέχθηκε σε συνέντευξή της ότι στην καραντίνα έβλεπαν ψυχολόγο, κάτι που βοήθησε τη σχέση τους. Όχι τόσο όσο για να τη σώσουν!

Περιουσίες και δηλώσεις

Το «power couple» σύμφωνα με το δημοσίευμα αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι μια πολυτελή έπαυλη στη Φλόριντα, η οποία κόστισε 40 εκατομμύρια δολάρια, με θέα στον ωκεανό. Το περασμένο καλοκαίρι ενώνοντας τις περιουσίες τους έφτασαν πολύ κοντά να αγοράσουν την ομάδα των Mets, αλλά δεν τα κατάφεραν. Εκείνη πρόσφατα λάνσαρε τη δική της σειρά καλλυντικών και εκείνος επέκτεινε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες πέρα από το ESPN και το Fox Sports.

Στην πιο πρόσφατη βράβευσή της με το Icon Award (Βραβείο Ινδάλματος) στην εκδήλωση του Billboard, Women in Music (Γυναίκες στη Μουσική) ευχαρίστησε τους θαυμαστές και την οικογένειά της για την υποστήριξή: «Θέλω να ευχαριστήσω την όμορφη οικογένειά μου που είναι σε αυτήν πορεία μαζί μου, για τη στήριξη, που μου επέτρεψε να γίνω η καλλιτέχνης που είμαι. Άλεξ και τα τέσσερα όμορφα παιδιά μας, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σας αγαπώ. Ό, τι κάνω είναι για εσάς» είπε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Ευχαρίστησε επίσης τον πρώην σύζυγό της, Μαρκ Άντονι, καθώς και διάφορους ανθρώπους στη μουσική βιομηχανία που την βοήθησαν να πραγματοποιήσει τα όνειρά της και έκλεισε με ένα μήνυμα στους θαυμαστές της, λέγοντας: «Όλα αυτά γίνονται για εσάς και δεν μπορούν να γίνουν χωρίς εσάς».

ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση