HomeHL-GreeceΕπεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι ανήλικοι συλληφθέντες

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι ανήλικοι συλληφθέντες

Με επίβλεψη από κοινωνικό λειτουργό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι επτά ανήλικοι, οι οποίοι είχαν συλληφθεί για συμμετοχή στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη την περασμένη Τρίτη.

Ο ανακριτής ανηλίκων και ο εισαγγελέας επέβαλαν τον περιοριστικό όρο της επίβλεψης από κοινωνικό λειτουργό. Οι ανήλικοι, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν ότι έλαβαν μέρος στα επεισόδια και υποστήριξαν ότι τυχαία βρέθηκαν στο σημείο.

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Τι ανέφεραν στις απολογίες τους

Ένας εξ αυτών φέρεται να υποστήριξε ότι «κάναμε βόλτα στην οδό Πλαστήρα. Είδαμε τα επεισόδια από μακριά. Είδαμε καπνούς και τον όχλο να έρχεται προς το μέρος μας και να φωνάζει »τρέξτε τρέξτε». Εμείς φοβηθήκαμε και τρέξαμε. Λίγα μέτρα πιο κάτω, μας έπιασαν αστυνομικοί».

Άλλος συλληφθείς, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στην απολογία του: «Βρισκόμουν με 4 φίλους μου και περιμέναμε να τελειώσουν τα επεισόδια και να γυρίσουμε σπίτια μας. Όταν ακούσαμε ησυχία, ξεκινήσαμε. Στον δρόμο αστυνομικοί μάς χτύπησαν με γροθιές. Φοβηθήκαμε και προσπαθούσαμε να κρυφτούμε. Όταν μας βρήκαν οι αστυνομικοί, ο ένας με χτύπησε με το γκλομπ στο γόνατο και μετά με τραβούσε από τα μαλλιά για να μου περάσει χειροπέδες. Και μετά ένας άλλος με χτύπαγε με το κλειδί και μου έλεγε να μην προβάλω αντίσταση».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση