HomeHL-9Ποινικές διώξεις για το μαχαίρωμα σε βάρος 19χρονου – Πότε απολογούνται

Ποινικές διώξεις για το μαχαίρωμα σε βάρος 19χρονου – Πότε απολογούνται

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Χανίων πέρασαν σήμερα το μεσημέρι οι συλληφθέντες για την υπόθεση του αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με θύμα έναν 19χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 24χρονο άνδρα που φέρεται να μαχαίρωσε τον 19χρονο καθώς και ποινικές διώξεις για συνέργεια σε ανθρωποκτονία, οπλοφορία και άλλα αδικήματα στους υπόλοιπους έξι συλληφθέντες.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι επτά αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον ανακριτή για να απολογηθούν καθώς σήμερα ζήτησαν κι έλαβαν 24ωρη προσθεσμία.

Οπαδικές οι διαφορές

Όπως αναφέρουν πηγές το cretapost, οι λόγοι της αιματηρικής συμπλοκής ήταν οπαδικοί.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως οι συλληφθέντες μαζί με τον τραυματία επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα όταν συναντήθηκαν κι άρχισαν να καυγαδίζουν έντονα για οπαδικές διαφορές. Η κατάσταση κάποια στιγμή ξέφυγε όταν κατέβηκαν από τα αυτοκίνητά τους και τα αίματα… άναψαν.

Κάποια στιγμή βγήκαν και τα μαχαίρια με αποτέλεσμα ο 19χρονος να τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα.

Οι υπόλοιποι μπήκαν στα αυτοκίνητα κι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ τον αιμόφυρτο 19χρονο βρήκε ένας περαστικός που τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο Χανίων.

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Ο 19χρονος υπεβλήθη σε χειρουργείο και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων.

«Ο 19χρονος υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Μετά το τέλος μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ όπου και νοσηλεύεται. Η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Μάνος Μπολώτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση