HomeΚΡΗΤΗ5 μέσα, 5 έξω και αναζητούνται 117!

5 μέσα, 5 έξω και αναζητούνται 117!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Χτενίζουν» όλη τη Κρήτη οι αστυνομικές αρχές για να βρουν τα υπόλοιπα μέλη των δύο εγκληματικών οργανώσεων που εξάρθρωσαν την περασμένη βδομάδα.

Ήδη στη φυλακή βρίσκονται οι «αρχηγοί» και τα βασικά μέλη της οργάνωσης, πρόκειται για τους τέσσερις Έλληνες 23, 28 και δύο 26 χρόνων που κρίθηκαν προφυλακιστέοι από εισαγγελέα και ανακρίτρια τη Παρασκευή και την Δευτέρα (δείτε εδώ).

Παράλληλα, οι υπόλοιποι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και πρόκειται για τους δύο Έλληνες 21 και 29 χρόνων αλλά και τρεις Αλβανούς 24, 26 και 37 χρόνων.

Παράλληλα, αναζητούνται τα υπόλοιπα 117 μέλη των δύο οργανώσεων που δρούσαν στο Ηράκλειο και ασχολούνταν με διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών αλλά και με τοκογλυφία και εκβίαση (δείτε εδώ).

Αναλυτικά το σημερινό δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Προσήχθησαν, ενώπιον του Ανακριτή Ηρακλείου, τα μέλη και οι συνεργοί των δύο εγκληματικών οργανώσεων, που διέπρατταν συστηματικά κακουργηματικές πράξεις, οι οποίες αφορούν στην κατοχή, διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, καθώς και στα αδικήματα της τοκογλυφίας και της εκβίασης, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και εξαρθρώθηκαν την 08.07.2014

Συγκεκριμένα, οι ημεδαποί ηλικίας 23, 26, 28, 26 και 23 ετών, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι,  ως μέλη των οργανώσεων, ενώ για τους ημεδαπούς 21 και 29 ετών καθώς και για τους τρείς αλλοδαπούς, ηλικίας 37, 26 και 24 ετών, επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση