HomeΕΛΛΑΔΑΥπόθεση Λιγνάδη: Στην ανακρίτρια κατέθεσε ο δεύτερος μηνυτής

Υπόθεση Λιγνάδη: Στην ανακρίτρια κατέθεσε ο δεύτερος μηνυτής

Ταξίδεψε από τη Σουηδία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι της 19ης τακτικής ανακρίτριας πέρασε χθες το βράδυ ο νεαρός άνδρας αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος μετά τον Βασίλη Κ. ήταν ο δεύτερος κατά σειρά που υπέβαλε μήνυση για βιασμό κατά του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο 25χρονος καταγγέλλων ταξίδεψε από τη Σουηδία όπου ζει μόνιμα, προκειμένου να εξεταστεί αυτοπροσώπως από την ανακρίτρια. Σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της μήνυσής του, ότι δηλαδή έπεσε θύμα βιασμού από τον σκηνοθέτη το 2010 σε ηλικία 14 ετών μέσα στο διαμέρισμά του στο Μεταξουργείο. Ο μηνυτής πρότεινε να εξεταστούν ως μάρτυρες δύο πρόσωπα από το τότε φιλικό του περιβάλλον, τα οποία -όπως φέρεται να υποστηρίζει- είναι σε θέση να καταθέσουν στοιχεία για άσεμνες προτάσεις από τον κατηγορούμενο.

Ο 25χρονος είχε καταθέσει τη μήνυση διά του πληρεξουσίου δικηγόρου του Γιάννη Βλάχου στις 19 Φεβρουαρίου. Υποστηρίζει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης τον είχε προσεγγίσει σε πλατεία στο κέντρο της Αθήνας υποσχόμενος ότι θα τον βοηθούσε να αναδειχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο και μεταξύ τους είχε αναπτυχθεί φιλική σχέση. Γι’αυτό το λόγο είχε βρεθεί στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη όπου, όπως υποστηρίζει, έπεσε θύμα βιασμού.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης αυτής της μήνυσης από την εισαγγελία είχε παρουσιαστεί ένας ακόμα καταγγέλλων, επίσης αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος κατέθεσε ότι βιάστηκε από το σκηνοθέτη στην Επίδαυρο, με την πλευρά Λιγνάδη όχι μόνο να αρνείται κατηγορηματικά τα όσα έχει υποστηρίξει ο μάρτυρας, αλλά και να έχει προχωρήσει και σε πειθαρχική αναφορά σε βάρος της ανακρίτριας καταγγέλλοντας ότι η δικαστική λειτουργός συνεργάζεται με «ψευδομάρτυρες».

Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση