HomeHL-EconomyΧρήστος Σταϊκούρας: Η ελληνική οικονομία αντέχει παρά τους κλυδωνισμούς

Χρήστος Σταϊκούρας: Η ελληνική οικονομία αντέχει παρά τους κλυδωνισμούς

Η κυβέρνηση στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις και παράλληλα, με την υλοποίηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και τη δρομολόγηση του Ταμείου Ανάκαμψης, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την επίτευξη υψηλής, διατηρήσιμης και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξης, το συντομότερο δυνατό, τόνισε ο υπουργός.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Σήμερα είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου την τρέχουσα κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τις προοπτικές της.

Με βάση τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, η ελληνική οικονομία αντέχει παρά τους ισχυρούς κλυδωνισμούς», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Οπως δήλωσε ο υπουργός, «η κυβέρνηση, με την εφαρμογή ενός αποτελεσματικού, συνεκτικού και δυναμικού σχεδίου, στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις να περιορίσουν τις δυσμενείς οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης.

Και, παράλληλα, με την υλοποίηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και τη δρομολόγηση του Ταμείου Ανάκαμψης, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την επίτευξη υψηλής, διατηρήσιμης και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξης, το συντομότερο δυνατό.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την κυρία Πρόεδρο για την εξαιρετικά γόνιμη και παραγωγική συζήτηση που είχαμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση