HomeΚΡΗΤΗΥπογραφή συμβολαίων για την αγορά ακινήτων στις κοινότητες του Δήμου Αγ Νικολάου

Υπογραφή συμβολαίων για την αγορά ακινήτων στις κοινότητες του Δήμου Αγ Νικολάου

Θα χρησιμοποιηθούν ως χώροι στάθμευσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην υπογραφή δύο συμβολαίων αγοράς ακινήτων, προχώρησε σήμερα (8/3) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με στόχο την βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών στο Κάτω Χωριό Ελούντας και στον Κρούστα.

Πρόκειται για ένα μικρό ακίνητο 28 τετρ. στην Ελούντα, που σύμφωνα με τον υφιστάμενο σχεδιασμό προβλέπεται να κατεδαφιστεί ώστε να διευκολύνει την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο και ένα οικόπεδο (1 στρεμ) που βρίσκεται εντός της κοινότητας Κρούστα που θα χρησιμεύσει ως χώρος στάθμευσης.

Όπως δήλωσε ο κ. Ζερβός, ο Δήμος, με τις κινήσεις αυτές, επιχειρεί να δώσει λύσεις στα πιεστικά προβλήματα κυκλοφορίας που υπάρχουν όχι μόνο στις πόλεις, αλλά και στους οικισμούς. Πρόσφατα – έκανε γνωστό – εξελίχθηκε σχετική διαδικασία για την ενοικίαση ακινήτου στις Λίμνες που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης.

Με γνώμονα την ποιότητα ζωής δημοτών και επισκεπτών, σύμφωνα με τις αποφάσεις που λαμβάνονται από τις τοπικές κοινότητες, επιχειρούμε – όπως ο ίδιος τόνισε – ν΄ αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τα κυκλοφοριακά ζητήματα και κυρίως αυτό της στάθμευσης στις γειτονικές κοινότητες, σε ορισμένες από τις οποίες οι δρόμοι είναι εξαιρετικά στενοί, στην λογική που κατασκευάζονταν παλαιότερα οι οικισμοί.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση