HomeΚΟΣΜΟΣΚορωνοϊός: Αισιοδοξία από τα στοιχεία στη Βρετανία -Κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

Κορωνοϊός: Αισιοδοξία από τα στοιχεία στη Βρετανία -Κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

Συνεχίζεται ο εμβολιασμός για τον κορωνοϊό στη Βρετανία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι υγειονομικές αρχές στη Βρετανία ανακοίνωσαν ότι δεν καταγράφηκε κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο, μια σημαντική μείωση σε σχέση με τους 158 θανάτους που ανακοινώθηκαν χθες, Σάββατο.

Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική, με δεδομένο πως η Βρετανία συγκαταλέγεται μεταξύ των χωρών που έχουν πληγεί πιο σκληρά από την πανδημία του κορωνοϊού.

124.419 θάνατοι στη Βρετανία λόγω κορωνοϊού

Το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στην έκτη θέση μεταξύ των χωρών με το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας (1.826 νεκροί ανά εκατομμύριο πληθυσμού) και 124.419 θανάτους συνολικά από την έναρξη της πανδημίας.

Οι αρχές στη Βρετανία κατέγραψαν επίσης σήμερα 5.177 νέα κρούσματα Covid-19, αρκετά μειωμένα από τα 6.040 κρούσματα μια μέρα νωρίτερα.

Συνεχίζεται ο εμβολιασμός για τον κορωνοϊό στη Βρετανία

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 στη Βρετανία, έχει ανέλθει σε 22,2 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία.

Οι αρχές στη Βρετανία έχουν δηλώσει πως η χώρα θα ξεκινήσει τη χορήγηση δόσεων εμβολίου κατά του κορωνοϊού σε άτομα ηλικίας άνω των 40 ετών, εντός του τρέχοντος μήνα.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση