HomeΚΡΗΤΗΠορτιέρηδες ξυλοκόπησαν άτυχο τουρίστα

Πορτιέρηδες ξυλοκόπησαν άτυχο τουρίστα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρό επεισόδιο που κατέληξε στον ξυλοδαρμό αλλοδαπού πελάτη νυχτερινού κλαμπ των Χανίων σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου  Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr, τον άτυχο αλλοδαπό ξυλοκόπησαν άγρια οι πορτιέρηδες του κλαμπ, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο αλλοδαπός μάλιστα κρατήθηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε σπασμένα πλευρά, ήταν χτυπημένος στα άκρα, ενώ έφερε επίσης σε σημεία του σώματος του τραύματα που είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής που πήγαν στο συγκεκριμένο κλαμπ, προκειμένου να αναζητήσουν τα αίτια που προκάλεσαν το επεισόδιο που κατέληξε στον ξυλοδαρμό του τουρίστα, ο οποίος προφανώς θα διηγηθεί τα παθήματα του στα Χανιά, διαφημίζοντας με τον τρόπο αυτό τη συμπεριφορά ορισμένων νταήδων νυχτερινών μαγαζιών των Χανίων και τις συνέπειες της.

Τα αίτια πάντως του ξυλοδαρμού του άτυχου τουρίστα, προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά, χωρίς πάντως όποια και να είναι να δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές.

zarpa.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση